Toshiba Europe GmbH anunță astăzi lansarea a două noi diagonale pentru seria de televizoare L24. Disponibile în 102 cm (40”) și 127 cm (50”),...

40L24XX_Lifestyle_livingroom_screenToshiba Europe GmbH anunță astăzi lansarea a două noi diagonale pentru seria de televizoare L24. Disponibile în 102 cm (40”) și 127 cm (50”), cele două modele noi extind seria L24 ce livrează calitate Full HD a imaginii și caracteristici multimedia convenabile, la prețuri accesibile. Cu Personal Video Recording[1] (PVR) încorporat la noile modele, utilizatorii vor avea șansa de a nu mai rata nicio emisiune preferată. În combinație cu media player-ul încorporat la seria L24 și o serie de opțiuni de conectare, noile modele reprezintă o soluție de vizionare pe ecran mare, pentru orice încăpere.

Personal Video Recording permite utilizatorilor să programeze înregistrarea programelor preferate și să vizioneze orice și oricând doresc. Aceasta înseamnă că utilizatorii nu mai sunt restricționați de limitările de program și pot lipsi din fața televizorului în timpul unui meci important sau a ultimului episod din serialul favorit, urmând să le urmărească atunci când își doresc. PVR1 salvează înregistrările direct pe un disk drive extern (HDD/USB stick), fiind astfel soluția ideală pentru alcătuirea unei librării cu conținut media, gata de a fi urmărită în orice moment.

Cu media player-ul încorporat, seria L24 poate fi utilizată pentru mai mult decât vizionarea de conținut TV programat. Interfața prietenoasă a player-ului facilitează vizionarea filmelor și a programelor TV salvate sau a fotografiilor și clipurilor video, împreună cu întreaga familie, direct pe marele ecran. Telespectatorii pot conecta pur și simplu un stick USB sau alt dispozitiv de stocare portabil și să redea conținut așa cum își doresc.

Seria L24 Series oferă o serie de opțiuni de conectare. Cele două porturi HDMI® fac posibilă conectarea ușoară a consolelor de jocuri și a player-elor Blu-rayTM pentru a lărgi opțiunile de divertisment prin intermediul ecranului mare. Cablul pentru intrarea PC permite utilizatorilor să vizualizeze conținutul de pe calculator, pe un ecran mai mare sau să vizioneze conținut online împreună cu prietenii.

Prin proiectarea unificată Toshiba, noile modele L24 completează, de asemenea, și alte produse Toshiba, potrivindu-se perfect în orice mediu de viață modern.

Noile modele L24 sunt disponibile în Europa începând cu al patrulea trimestru al anului 2014.

Seria Toshiba L24 cu diagonale mari:

  • Rezoluție: Full HD 1920 x 1080p LED TV
  • AMR+ 200 (Active Motion & Resolution)
  • Personal Video Recording1 (PVR)
  • Redare USB/HDD
  • Conectivitate: 2 x HDMI®, 1 x USB, 1 x PC input, 1 x RGB
  • Audio: NICAM Stereo, Virtual Surround Sound, Dolby® Digital Plus
  • Tuners: DVB-T/-T2 /-C, analog[2]
  • Diagonale: 102cm (40”) și 127 cm (50”)


[1] Televizorul salvează înregistrările pe un hard drive USB ce se achiziționează separat.

[2] DVB-T2 pot să nu fie complet suportate în anumite țări și sunt disponibile în funcție de fiecare model. Ca rezultat, unele programe/funcționalități pot fi indisponibile.

40L2432_right_screen_2 50L24XX_left_1_Screen 50L24XX_side_right_1

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: