New Trends: Soluţie alternativă de încălzire a locuinţei New Trends: Soluţie alternativă de încălzire a locuinţei
Nexura, aparatul de aer condiţionat din portofoliul Daikin cu panou radiant de încălzire, poate o fi o alternativă viabilă de încălzire a locuinţei, în... New Trends: Soluţie alternativă de încălzire a locuinţei

Nexura, aparatul de aer condiţionat din portofoliul Daikin cu panou radiant de încălzire, poate o fi o alternativă viabilă de încălzire a locuinţei, în special pentru casele de vacanţă sau spaţiile care nu sunt racordate la reţeaua publică de gaze. Destinat atât răcirii, cât şi încălzirii locuinţei, unitatea este singura de pe piaţă ce are încorporat un panou frontal din aluminiu care se încălzeşte la fel ca un radiator convenţional şi eliberează aer cald în încăpere.

Încălzire şi răcire într-o singură unitate

Nexura este unul dintre produsele de vârf ale Daikin şi combină funcţionalităţile de răcire şi încălzire într-o singură unitate. Utilizează tehnologia de ultimă generaţie a pompelor de căldură, dar funcţia sa cea mai apreciată este una mascată: panoul frontal care se încălzeşte asemenea unui radiator traditional şi oferă senzaţia confortabilă de aer cald în întreaga încăpere.

Sistemul este extrem de eficient energetic, în timp ce livrează condiţii maxime de confort, temperatură stabilă, aer purificat, design discret şi utilizare uşoară. Datorită debitului redus de aer, acesta modifică temperatura şi calitatea aerului într-o manieră plăcută şi silenţioasă, ajungând până la maxim 19 dB în modul de radiere şi 22 dB în modul de răcire.

Tehnologie eco

Nexura foloseşte o sursă regenerabilă de energie: aerul. Astfel, unitatea este mai eficientă energetic decât sistemele de încălzire pe bază de gaze şi contribuie la protecţia mediului, prin emisii reduse de CO2. În plus, tehnologia inverter dezvoltată de Daikin, pe care o foloseşte, reglează în mod continuu capacitatea de răcire şi încălzire pentru a o corela cu temperatura din cameră.

Acest lucru permite atingerea mai rapidă a unei temperaturi solicitate în cameră, precum şi menţinerea stabilă a acesteia, fapt ce generează un consum de energie cu până la 30% mai scăzut decât aparatele de aer condiţionat convenţionale.

Daikin Nexura

Aer pur şi proaspăt

Filtrul fotocatalitic din apatit de titan al Nexura purifică aerul. Acesta captează particulele microscopice de praf din aer, absoarbe impurităţile organice, precum bacteriile şi virusurile, şi poate chiar să descompună mirosurile neplăcute.

Design discret, pentru orice interior

Aspectul unităţii Nexura este unul funcţional şi elegant, ea putând fi instalată în varianta încorporată, de perete sau de pardoseală cu un picior. Designul şi linia suple se integrează uşor în interioarele contemporane.

Nexura poate fi utilizată într-o aplicaţie cu o singură cameră, cu o singură unitate interioară conectată la o unitate exterioară, sau în aplicaţii cu mai multe camere, alături de alte nouă unităţi interioare conectate la o singură unitate exterioară. Sistemul poate fi controlat din orice locaţie prin intermediul unei aplicaţii sau prin internet.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: