Numărul turiștilor care au ales să plece anul acesta în destinațiile de vacanță oferite de Paravion.ro, una dintre cele mai importante agenții de turism...
paravion.pgNumărul turiștilor care au ales să plece anul acesta în destinațiile de vacanță oferite de Paravion.ro, una dintre cele mai importante agenții de turism exclusiv online din România, a crescut cu 140% față de 2013.

Conform reprezentanților companiei, evoluția înregistrată anul acesta se datoreză investițiilor realizate atât în eficientizarea serviciilor online, cât și în îmbogățirea portofoliului cu noi oferte, bilete charter și last minute-uri în destinațiile cele mai căutate de români.

Creșterea Paravion.ro este vizibilă și la nivelul numărului de vacanțe plătite online cu cardul, care erau, la jumătatea lui 2014, de 10 ori mai multe față de primul semestru al lui 2013. Totodată, pachetele de vacanțe au generat peste 8% din totalul vânzărilor realizate de companie în iulie 2014, urmând ca până la finalul anului, acestea să depășeasă 15% din cifra de afaceri Paravion.ro.

„Anul acesta ne-am concentrat în egală măsură pe îmbogățirea ofertei Paravion.ro cu toate destinațiile și beneficiile preferate de turistul român, dar și pe calitatea serviciilor. Ne-am asigurat că oricine intră pe site își găsește cu ușurință destinația de vacanță și dispune de toată asistența de care are nevoie. Este primul an când pe Paravion.ro se găsesc ofertele a nu mai puțin de 5 agenții tour-operatoare. Intenția noastră este de a replica modelul de business disponibil pentru bilete de avion, și anume, cu un singur click, utilizatorii să găsească toate ofertele tour-operatorilor din România”, declară Remus Vișan, Managing Director Paravion.ro.

În 2014, compania a adus în premieră pe secțiunea de vacanțe bilete charter pe destinațiile din Grecia, Turcia și Spania, disponibile pentru rezervare online. Ca urmare, cele mai bine vândute pachete estivale de pe platformă au fost cele din insulele grecești, pentru care au optat 30% din turiștii Paravion.ro, urmate de plajele din Turcia, peste 19% dintre turiștii români care au achiziționat pachete de vară din oferta Paravion.ro optând pentru plajele din Antalya și Bodrum, de trei ori mai mulți comparativ cu anul precedent.

Tot anul acesta, secțiunea de vacanțe Paravion.ro a fost structurată mai eficient, cu pachete de vacanță  ușor de căutat și oferte speciale, last minute, mai bine evidențiate. Compania a adăugat pe platformă și serviciul de asistență în paginile secțunii de vacanțe, prin intermediul canalului de chat pus la dispoziția utilizatorilor.

Paravion.ro, agenție de turism 100% online pe piața din România, oferă servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel. Site-ul dispune de un CallCenter 24/24 şi de soluţii de siguranţă dezvoltate de către PayU. În 2013, Paravion.ro a lansat aplicaţia pentru mobil Paravion powered by Vodafone, prin care utilizatorii îşi pot rezerva şi plăti zborurile cu avionul direct prin intermediul telefonului mobil.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: