New Trends: Mega Mall și Uber te ajută să devii Moș Crăciun New Trends: Mega Mall și Uber te ajută să devii Moș Crăciun
Până pe 24 decembrie, în cel mai nou centru comercial din București, cumpărătorii pot deveni Moș Crăciun pentru cei dragi sau chiar pentru ei... New Trends: Mega Mall și Uber te ajută să devii Moș Crăciun

Până pe 24 decembrie, în cel mai nou centru comercial din București, cumpărătorii pot deveni Moș Crăciun pentru cei dragi sau chiar pentru ei înșiși.

Prin campania “Primești ca să dăruiești” care se desfășoară în intervalul 1-24 decembrie, la cumpărături în valoare de cel puțin 300 de lei, vizitatorii Mega Mall vor primi un cadou pe care îl pot dărui mai departe. Primii 200 de norocoși care se vor bucura de un cadou primit din partea unui prieten, vor beneficia de transport gratuit cu Uber, pentru a-și ridica surpriza din Mega Mall.

Printre cadourile care vor fi oferite în campania “Primești ca să dăruiești”, se află un mobilier de bucătărie LEM’S, în valoare de 3000 de lei si 5 bilete duble Wizz Air.

În plus, cei care participă în campanie se mai pot bucura de daruri de la Autograf, Avon, Benvenuti, Escudo, Flormar, FOODA, Gatta, Geta Voinea, Gett’s, La Femme, LEGO, Media Galaxy, Meras Green, Nirano, Nobila Casa, Parfois, Pascucci, Sephora, Suvari, Suvari, Valentini Bianco, Vans, Vodafone, World Class, Wu Xing și ZaZa Underwear.

De asemenea, dintre cadourile pe care participanții le pot primi în campanie, se află și următoarele:

  • Ghiozdane
  • Parfumuri
  • Vouchere pentru brad de Crăciun
  • Stick de memorie 8GB
  • Selfie Stick
  • Mouse-uri wireless
  • Vouchere World Class
  • Lenjerie de pat
  • Set de prosoape

Până pe 24 decembrie, vizitatorii Mega Mall pot câștiga un cadou instant sau îl pot oferi unei persoane dragi. Pentru a primi cadoul, aceștia trebuie să cumuleze bonuri care, împreună, au o valoare de cel puțin 300 de lei, singurele excepții fiind bonurile obținute din tranzacții bancare, din casino sau casa de schimb valutar.

De asemenea, participanții pot folosi un singur bon obținut în magazinul Carrefour. Vizitatorii Mega Mall pot face două alegereri: să ridice cadoul instant sau să completeze un formular, prin care oferă cadoul cuiva drag. Cel care se va bucura de surpriză va primi un SMS prin care va fi informat că îl așteaptă un cadou în Mega Mall.

În același mesaj, va primi și un cod Uber, cu ajutorul căruia poate ajunge în Mega Mall pentru a-și ridica supriza, în limita a  200 de coduri, cu o valoare de 50 de lei fiecare. Campania se derulează până joi, 24 decembrie, la ora 18:00.

Primesti ca sa daruiesti

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: