Burberry a anuntat lansarea noului parfum pentru femei My Burberry. Creat de insusi Christopher Bailey, Chief Creative si Chief Creative Officer al casei de moda Burberry, parfumul si-a luat denumirea dupa...

My BurberryBurberry a anuntat lansarea noului parfum pentru femei My Burberry. Creat de insusi Christopher Bailey, Chief Creative si Chief Creative Officer al casei de moda Burberry, parfumul si-a luat denumirea dupa modul afectuos prin care consumatorii de moda se refera la propriul trench: My Burberry.

Prin tehnologia telefoanelor inteligente, fanii brand-ului vor putea interactiona cu campania de lansare a parfumului My Burberry prin panouri digitale, amplasate in Londra si New York. Ei vor putea personaliza sticle uriase de parfum cu initiatelel proprii!

Mai mult, harti interactive ii vor ghida catre cele mai apropiate magazine Burberry, de unde isi pot achizitiona sticlute monogramate. Apoi, pot da Share imaginilor cu sticlute virtuale inscriptionate pe retele de socializare precum, Facebook, Pinterest, Twitter, Sina Weibo, Google +, Youku si QZone.

In magazinele Selfridges, din Londra si Sephora Champs Elysees din Paris, fanii brand-ului isi pot personaliza sticlutele de parfum cu initialele proprii, pe ecrane, iar apoi isi pot primi sticlutele monogramate in magazine.

Kate Moss si Cara DelevingneDe asemenea, consumatorii de la nivel global isi pot insciptiona virtual sticluta de parfum pe Google si pot da Share imaginii pe Facebook, Instagram, Pinterst si Twitter.  Pe Twitter si Facebook sunt disponibile aplicatii, prin care fanii se pot implica in aceasta campanie, prin personalizarea sticlutelor virtuale, pe care le pot raspandi apoi pe Timeline-ul lor.

Campania de lansare a parfumului le are in centrul atentiei pe doua dintre faimoasele modele Burberry, mai exact Kate Moss si Cara Delevingne.  Mai multe DETALII despre parfum si campanie … pe Fashion TRENDS Magazine!

Parfumul My Burberry va fi disponibil in flag-ship store-ul Burberry din strada Luterana, nr 2 ce contine o selectie atractiva de accesorii Burberry Prorsum, colectiile London si Brit pentru femei, barbati si copii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: