New Trends:  IKEA a lansat o colecție de mobilă pentru animalele de companie – GALERIE Foto New Trends:  IKEA a lansat o colecție de mobilă pentru animalele de companie – GALERIE Foto
Ai simțit vreodată că pisica sau câinele tău nu este doar un simplu animal de companie, ci a devenit cu adevărat un membru al... New Trends:  IKEA a lansat o colecție de mobilă pentru animalele de companie – GALERIE Foto

Ai simțit vreodată că pisica sau câinele tău nu este doar un simplu animal de companie, ci a devenit cu adevărat un membru al familiei? Este exact focusul care i-a determinat pe cei de la IKEA să lanseze LURVIG, o gamă completă de produse pentru animalele de companie.

Creată de designeri care iubesc animalele de companie, dar și cu sprijin din partea medicilor veterinari, gama LURVIG acoperă toate produsele de care ar avea nevoie animalele de companie atât în interiorul casei cât și în afara locuinței.

În prezent, colecția a fost lansată doar în magazine din SUA, Canada, Franța și Japonia, cu posibilitatea de expunere și alte magazine până în martie 2018.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: