New Trends: Grolsch te provoacă să experimentezi realitatea virtuală la tine acasă New Trends: Grolsch te provoacă să experimentezi realitatea virtuală la tine acasă
Realitatea poate fi interpretată în foarte multe moduri, iar totul ține de imaginația noastră și de dorința de a explora ceea ce ne înconjoară.... New Trends: Grolsch te provoacă să experimentezi realitatea virtuală la tine acasă

Realitatea poate fi interpretată în foarte multe moduri, iar totul ține de imaginația noastră și de dorința de a explora ceea ce ne înconjoară. Așa cum ne-am obișnuit, Grolsch ne aduce mereu experiențe noi și ne provoacă să explorăm arta de lângă noi. Noi am testat realitatea virtuală și am încercat experiențele clipurilor 360, create pentru prima dată de un brand de bere din România.

Din această lună, Grolsch lansează în premieră în România două inovații din domeniul realității virtuale. Din ambalajul de doze Grolsch îți vei putea face proprii tăi ochelari de realitate virtuală, cu care îți vei accesa latura creativă. Vei putea încerca, totodată, experiențele captivante ale clipurilor 360, create pentru prima dată de un brand de bere din România.

Ochelari de realitate virtuala_Grolsch_2

Ochelarii realizați din ambalajul de doze Grolsch îți oferă libertatea de a vedea imaginea 360 din toate unghiurile, ca și cum ai fi acolo. În orice moment ai posibilitatea să experimentezi și să vezi ce era în spatele cadrului, în lateral, sus sau jos.

Ingrid Viule_, Brand Manager GrolschNe dorim prin fiecare provocare Grolsch să le aducem consumatorilor experiențe și posibilități noi prin care pot experimenta din creativitatea care ne înconjoară. Consumatorii noștri sunt în general primii care adoptă noile tehnologii, drept pentru care vrem să ținem pasul cu cele mai recente inovații, în acest caz fiind vorba de lansarea experiențelor 360, precum și a unui viewer dedicat, spune Ingrid Viuleț, Brand Manager Grolsch.

Grolsch Six Pack_1Pentru ca experiența să fie completă, pe canalul de YouTube Grolsch, consumatorii pot accesa clipurile 360 ce aduc în prim plan creațiile experimentaliștilor români.

Printr-un simplu click, iubitorii de artă urbană se pot bucura de o experiență unică și pot intra direct în sălile de repetiții ale artiștilor sau în atelierele acestora pentru a fi aproape de procesul de creație.

Și dacă nu-ți iese din prima cu asamblarea ochelarilor, pe site-ul Experimentalist.ro te așteaptă un tutorial pregătit să îți dea câteva sfaturi utile pentru confecționarea acestora.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: