Dacă te pregătești pentru un concert în aer liber, fii sigur că nu rămâi fără baterie la telefon înainte să urce pe scenă trupa...

Sony SRS-X3Dacă te pregătești pentru un concert în aer liber, fii sigur că nu rămâi fără baterie la telefon înainte să urce pe scenă trupa preferată. Încărcătorul Sony CP-F5 îți asigură o autonomie îndelungată, chiar și atunci când vrei să petreci cât mai mult timp în aer liber.

Incarcator portabil Sony Cp-F5Cu o putere de 5000mAh și tensiune la ieșire de 1,5 A, acesta asigură o încărcare rapidă a bateriei smartphone-ului, fără a mai avea nevoie de o altă sursă de energie electrică. Încărcătorul este disponibil într-o paletă variată de culori, astfel încât să îl poți alege pe cel potrivit stilului tău.

RX100 III, camera perfectă pentru concerte

Cu un corp compact, ușor și elegant, realizat din aluminiu, Cyber-shot™ RX100 III te ajută să fotografiezi din orice unghi, obținând în același timp cele mai clare imagini, chiar și atunci când concertul are loc noaptea. Obiectivul și procesorul de imagine rapid, vizorul electronic OLED Tru-Finder™ cu filtru ZEISS® T* și funcțiile avansate de filmare oferă pasionaților imagini clare, iar ecranul LCD rabatabil la 180 de grade este ușor de folosit pentru autoportrete.

Sony RX100 IIIDe la fotografii bogate în detalii până la videoclipuri Full HD cu trupa preferată – toate imaginile sunt foarte clare, datorită senzorului mare de 1 inch(13.2mm x 8.8mm) Exmor R CMOS cu retroiluminare și rezoluție efectivă de 20,1 megapixeli. Folosește modul Intelligent Active Mode dacă vrei un film fără tremur de imagine, în care să surprinzi mișcările dansatorilor și ale artiștilor pe scenă. Faci un “selfie” memorabil chiar în fața scenei urmărind încadrarea pe ecranul LCD Xtra Fine de 3 inci (7,5 cm)(4:3), rabatabil la 180 de grade.

Căștile MDR-ZX

Nu te mai saturi de hit-urile verii? Căștile MDR-ZX îți aduc cele mai clare sunete pentru 13 ore. Căștile MDR-ZX750BN pot fi conectate fără efort la smartphone, la tabletă sau la calculator prin conexiunea Bluetooth®. Acestea sunt ideale atunci când ești pe drum spre următorul concert sau când te relaxezi așteptând ca trupa preferată să intre pe scenă, pentru câ tehnologia de noise cancelling anulează până la 98% din zgomotul ambiental.Sony MDR-ZX750BN

Modelul MDR-ZX610AP este disponibil într-o serie de culori vibrante în ton cu nuanțele verii. Prevăzut cu difuzor de 40mm cu magnet din neodim, modelul redă clar fiecare notă. De asemenea, modelul MDR-ZX310 poate fi alegerea perfectă datorită designului pliabil ce suplimentează confortul la transport.

Boxele wireless SRS-X3 și SRS-X5

Poți să te pregătești pentru concert împărtășind muzica favorită cu ajutorul boxelor wireless SRS-X3 și SRS-X5. Nu te lăsa înșelat de dimensiunile compacte, boxele redau cu putere muzica preferată.

Ergonomia, materialele rezistente și un sunetul incredibil redat, combinate cu designul clasic sunt caracteristicile cheie ale noului sistem de boxe. Deși au o dimensiune redusă, boxele sunt echipate cu tehnologia ClearAudio+.

Sony SRS-X3

Action Cam AS100 V

Camera video Action Cam AS100V dispune de un sistem avansat de stabilizare optică, microfon stereo încorporat, precum și de un obiectiv superangular Carl Zeiss Vario Tessar, cu un unghi de 170°, totul într-un corp compact și rezistent la apă, astfel că poți înregistra concertul preferat chiar dacă afară plouă.

Sony_AS100VToate funcțiile sunt controlabile prin intermediul smartphone-ului. Camera înregistrează automat o secvență – de instantanee la intervale pre-setate între 5 și 60 de secunde – cu posibilitatea înregistrării de clipuri HD la viteze de 120 sau 240 de cadre pe secundă, cu sunet, astfel încât să poți să editezi singur filmul evenimentelor.

Gadgeturile portabile Sony sunt disponibile în magazinele Sony Center.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: