O nouă trăsătură ce va fi disponibilă în cadrul aplicaţiei mobile a Facebook Messenger va transcrie automat mesajele vocale trimise prin intermediul acestui serviciu,...
facebookO nouă trăsătură ce va fi disponibilă în cadrul aplicaţiei mobile a Facebook Messenger va transcrie automat mesajele vocale trimise prin intermediul acestui serviciu, a anunţat la finalul săptămânii trecute David Marcus, vice-preşedintele diviziei de dezvoltare a serviciilor de mesagerie a Facebook.

În prezent, aplicaţia de mesagerie a Facebook le permite utilizatorilor să trimită scurte mesaje vocale prin simpla atingere a iconului de microfon, destinatarul fiind nevoit să asculte mesajul ca şi în cazul primirii unui apel telefonic.

Odată cu noul feature, despre care Marcus spune că este disponibil, pentru moment, doar unui grup restrâns de utilizatori, destinatarii mesajelor vocale vor avea opţiunea de a apăsa un buton care le va recrea transcrierea mesajului vocal. Potrivit lui Marcus, feature-ul va fi de mare ajutor atunci când ne vom afla într-o întâlnire sau la un concert, şi nu vom putea pune căştile sau duce telefonul la ureche pentru a asculta acel mesaj vocal.

Deşi separarea aplicaţiei de mesagerie de pagina de Facebook a utilizatorilor mobili ai reţelei de social media a fost extrem de criticată anul trecut, din noiembrie 2014 aproape o jumătate de miliard de persoane care folosesc aplicaţia Facebook Messenger.

facebook

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: