New Trends: Evolio lansează smartphone-ul de 5” cu garanție pentru display-ul spart New Trends: Evolio lansează smartphone-ul de 5” cu garanție pentru display-ul spart
Smartphone-ul M5 este noul terminal din gama Evolio Multimedia, ideal pentru consumatorii de conținut multimedia. Telefonul are ecran IPS de 5”, procesor Quad-Core, 1GB... New Trends: Evolio lansează smartphone-ul de 5” cu garanție pentru display-ul spart

Smartphone-ul M5 este noul terminal din gama Evolio Multimedia, ideal pentru consumatorii de conținut multimedia. Telefonul are ecran IPS de 5”, procesor Quad-Core, 1GB de RAM și baterie cu autonomie extinsă. 

Cel mai important beneficiu oferit utilizatorilor M5 de către Evolio este posibilitatea de schimbare a ecranului smartphone-ului, gratuit, o singură dată în perioada de garanție, indiferent de cauza sau natura defecțiunii, fie ca a fost scăpat pe jos sau lovit accidental.

smartphone-evolio-m5-2Cu această ocazie Evolio introduce și sistemul de upgrade „over the air” pentru sistemul de operare.  Astfel, M5 este primul telefon Evolio care își va face automat upgrade-ul la o versiune superioară a  sistemului de operare. Upgrade-ul se realizează fără intervenții din partea utilizatorului, prin intermediul rețelei de telefonie mobilă sau printr-o conexiune Wi-Fi.

Noul smartphone Evolio M5 poate fi folosit atât pentru a viziona conținut multimedia cât și pentru rezolvarea de sarcini profesionale precum accesarea mail-ului sau rularea de diferite materiale pe alte ecrane prin wireless display. Procesorul Quad-Core de la MediaTek împreună cu memoria RAM de 1 GB și Flash de 8GB asigură funcționarea fără cusur a mai multor aplicații simultan și rularea jocurilor cu grafică solicitantă.

Autonomia extinsă a dispozitivului este oferită de bateria de 2000 mAh și de optimizarea sistemului de operare al telefonului, dar și de procesorul cu consum de energie redus.

smartphone-evolio-m5-1”Prezentăm astăzi al doilea smartphone  al gamei Multimedia de la Evolio, care înseamnă produse bine echipate hardware, cu capabilități de redare excelentă a imaginii și sunetului. În plus dorim să oferim clienților noștri servicii care să le aducă o mai mare valoare produselor și un confort sporit”, a declarat Liviu Nistoran, Președintele Evolio.

Caracteristicile tehnice ale smartphone-ului Evolio M5 includ sistemul audio de calitate Digital True Surround , camera foto principală de 8Mp, Bluetooth,  echiparea Dual SIM și receptoarele GPS și Wi-Fi. Pachetul de vânzare include și o pereche de căști Evolio cu microfon de înaltă calitate.

Prețul recomandat de vânzare a noului telefon Evolio este de 499 lei, M5 putând fi achiziționat la pre-comandă, până pe 10 iunie, la prețul promoțional de 429 lei de pe site-ul www.evolioshop.com.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: