România se află pe lista ţărilor în care retailerul suedez de modă va introduce posibilitatea de a face cumpărături online de pe site, au...
hm-shop-onlineRomânia se află pe lista ţărilor în care retailerul suedez de modă va introduce posibilitatea de a face cumpărături online de pe site, au anunţat recent oficialii Hennes&Mauritz (H&M), unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil. Măsura urmează să fie implementată începând din 2015.

În plus, pe parcursul anului viitor, compania va deschide segmentul de shopping online şi în ţări precum Belgia, Bulgaria, Cehia, Ungaria, Polonia , Portugalia şi Slovacia.

Nu în ultimul rând, oficialii companiei suedeze, cu o tradiţie de aproape 70 de ani în lumea modei, plănuiesc ca în 2015 să deschidă primele magazine pe pieţele din India, Peru, Africa de Sud şi Taiwan.

H&M, peste 300 de noi magazine deschise în intervalul octombrie 2013-octombrie 2014

Compania suedeză a deschis 7 noi magazine pe piaţa din România în primele trei trimestre ale anului, ajungând la 37 de magazine în prezent, după inaugurarea celui din Târgu Jiu în urmă cu o lună.

H&M a raportat o majorare de 39% a vânzărilor la nivel local în primele 9 luni ale acestui an comparativ cu perioada similară a anului trecut, până la nivelul de 64 milioane coroane suedeze (circa 94 de milioane de euro).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: