New Trends: DallesGO Summer Edition New Trends: DallesGO Summer Edition
Vara ești mai relaxat și ai mai mult timp la dispoziție să te ocupi de ceea ce îți place. Doar în mai poți profita... New Trends: DallesGO Summer Edition

Vara ești mai relaxat și ai mai mult timp la dispoziție să te ocupi de ceea ce îți place. Doar în mai poți profita de ultima lună de înscrieri la cursurile din sezonul de vară care urmează să înceapă în luna iunie! În Summer Edition, DallesGO lansează zece cursuri noi, provocatoare, completând catedra de profesori unu´ și unu´ cu nume sonore din domeniul industriilor creative.

Succesul cursului de Design Vestimentar ne-a determinat să înființăm o nouă secțiune de Design în cadrul DallesGO. Astfel, Kristina Dragomir vă învață cum se confecționează pălăriile, Mihaela Glăvan vă împărtășește din universul fascinant al creării pantofilor, iar Carla Szabo vă însoțește de-a lungul complexelor tehnici și procedee care alcătuiesc astăzi designul de bijuterii.

Divizia Fashion DallesGO va fi completată de noul curs de Fashion Business, susținut de Olga Stanciu, fostul Director Adjunct al Grupului Jolidon, cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul industriei textile.

Munca de mentorat pe care Geta Voinea o duce de ceva vreme la DallesGO va fi întregită începând cu sezonul următor de un nou curs de Tunsoare, susținut de Răzvan Dobrescu, unul dintre hairstiliștii cu ștate vechi în industria de frumusețe din România.

Alex Gelehrter, unul dintre cei mai avangardiști artiști contemporani români, cu o experiență de 20 de ani în artele vizuale în State, va susține la DallesGO cel mai spectaculos curs de Video de pe piață.

Bogdan Zaharia (manager Fashion Days) și Cristi Ignat (Canopy) continuă mentoratul în Marketing Online început de Cosmin Nastasa la DallesGO, printr-un curs aprofundat de Marketing Online, decodificând pentru tine cele mai importante instrumente ale online-ului: Google AdWords, Facebook Ads, SEO și Google Analytics.

Divizia Hooby DallesGO se îmbogățește cu un nou curs de Cooking pentru avansați, susținut de neobositul Marius Tudosiei. Acesta continuă călătoria culinară în jurul lumii, profundând tehnicile de gătit ale celor mai rafinate bucătării: mediteraneană, nordică sau asiatică.

Sandra Mavhima, unul dintre cei mai prolifici dansatori coregrafi la ora actuală, a conceput un curs de dezvoltare personală prin mijloacele specifice Dansului Contemporan.

Nu lipsesc din portofoliul DallesGO cursurile cu tradiție: Stilism și Tendințe în modă, Make-Up, Hairstyling, Design, Fotografie, Cooking, Interior Design, Actorie, Mindfulness, Marketing Online, PR, E-commerce și Public Speaking.

După șase ani de la lansare și 14 generații de cursanți, DallesGO reunește o comunitate activă de peste 3000 de absolvenți, fiind, de departe, cea mai cunoscută platformă de cursuri after work din București.

Cursurile sunt destinate persoanelor conectate la tot ce este nou, care vor să-și transforme pasiunile în hobby-uri sau profesie. Profesorii au cariere spectaculoase, disponibilitatea și dorința să transmită mai departe know-how-ul lor, fiind profesioniști reputați în domeniile pe care le reprezintă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: