În perioada 6-8 decembrie, Grolsch inaugurează primul Anti-Mall din România, în locul fostului magazin București de pe Calea Lipscani. Timp de trei zile, toți...
Grolsch Anti-Mall - making of 2În perioada 6-8 decembrie, Grolsch inaugurează primul Anti-Mall din România, în locul fostului magazin București de pe Calea Lipscani. Timp de trei zile, toți cei care îi vor trece pragul sunt invitați să ia parte la un nou experiment marca Grolsch.  

Grolsch i-a provocat pe cei mai creativi dintre experimentaliști să încerce timp de 3 zile cum este să trăiască doar din pasiunea lor, fie că e vorba de DYI, fotografie, modă sau orice pasiune creativă. Grolsch a lansat aceasta invitație prin intermediul unei provocări pe platforma experimentalist.ro, prin care 15 persoane au fost special recrutate pentru a face bani din pasiunea lor.

Unde? La Grolsch Anti-Mall, spațiul în care ei își vor pune la vânzare rezultatul pasiunii lor, iar noi toți vom putea să le cumpărăm, sa le aflăm povestea și să îi susținem în experimentul lor. Grolsch își propune astfel să încurajeze creativitatea colectivă și nonconformismul, în același timp amendând clișeele convenționale cu care ne întâlnim în fiecare zi.

Reinterpretarea mall-ului, un simbol al produselor de serie, într-o manieră anti-conformistă va aduce împreună minți creative, care vor da un nou rol spațiului. Evenimentul se va desfășura în fostul magazin București, într-un locație creativă, definită în antiteză cu simbolul produselor și experientelor în serie. Grolsch Anti-Mall va găzdui nu doar experimentul în care iau parte cei 15 experimentaliști, dar și modele de oameni care au reușit să își transforme pasiunea în job. Mai mult decât atât, spiritul locului va fi completat în fiecare zi de formații românești care vor susține concerte: Les Elephants Bizarres, OCS, ROA, Electric Brother, Charlie Boy The Rabbit King, Gojira & Planet H, DJ Bully, alături de trupe experimentaliste.

Schimbarea urmărita de Grolsch prin Awakening și-a propus inițial ca fiecare individ în parte să  își manifeste creativitatea în tot ceea ce face. Acum însă a venit momentul pentru o acțiune colectivă care să îi determine pe oameni să adopte un nou stil de viață și să își pună în aplicare ideile. Proiectul Anti-Mall îi ajută pe experimentaliști să își găsească timpul, locul și mediul potrivit pentru a-și scoate la iveală eul creativ.

Încă din 1615, Grolsch susține spiritul non-conformist, experimentaliștii, căutătorii de idei și pe  cei care au curajul să iasă din tiparele gândirii convenționale. Grolsch este  brand-ul  care prin tradiție se autodefinește ca un susținător ideilor îndrăznețe.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: