New Trends: Cu sau fără barbă? New Trends: Cu sau fără barbă?
Acum câteva zile am avut surpriza să ma viziteze mama. Până aici, nimic ciudat. De obicei nu e o surpriză și îmi spune când... New Trends: Cu sau fără barbă?

Acum câteva zile am avut surpriza să ma viziteze mama. Până aici, nimic ciudat. De obicei nu e o surpriză și îmi spune când trece pe la mine, însă de această data a avut un scop precis. Știam că nu îi place să mă vadă cu barbă, însă niciodată nu am crezut că îmi va cumpăra un aparat de ras modern doar ca să mă vadă bărbierit. Nu știu cât s-a documentat ea, poate l-a întrebat pe tata sau poate a văzut vreo reclamă la TV, că m-a luat prin surprindere și nu am mai întrebat-o de unde i-a venit idea să îmi cumpere un Braun Seria 3.

braunȘtie că sunt tot timpul ocupat şi că îmi plac ultimele gadgeturi și mai cred că și-a dat seama că am nevoie de soluții rapide pentru ritualurile zilnice de îngijire. Cu toate astea i-am spus, de câteva ori, că nu mi-am lăsat barbă pentru că nu aș avea timp pentru a mă bărbieri, ci pentu că este la modă. Ea a insistat că un bărbat cu barbă este neîngrijit (părerea ei) și că acum nu mai am motive să nu renunț la părul de pe față.

Și i-am făcut pe plac. De data asta. Până la urmă am folosit cadoul de la ea, un model de la Braun care vine (aici m-am documentat eu nițel) cu tehnologia MicroComb: o structură ca de pieptene care ghidează firele spre elementul de tăiere al aparatului. E un aparat simplu, dar care oferă acelaşi bărbierit fin în timp ce sunt îndepărtate firele lungi şi scurte, iar pielea este iritată mai puţin datorită timpului scurt de ras.

AID-A03-0023718_Series_3_3050cc_grey_Product_image_01_NAJucăria asta vine și cu tehnologia MicroAdaptation cu triplă acţiune ce asigură flexibilitate componentelor capetelor de ras pentru a se adapta uşor conturului feţei şi tipurilor de fire de păr pentru un bărbierit fin și care lasă pielea mătăsoasă şi bărbieritul are loc la o viteză mult mai mare.

Mi-a mai plăcut că modul Precision controlează butonul de switch astfel încât prima lamă merge în jos şi reduce suprafaţa de contact dintre aparat şi piele, oferind un bărbierit mai uşor în zonele dificile precum cea de sub nas.

Ar mai fi de spus că aparatul este rezistent la apă şi poate fi curăţat … cu apă. Este ușor de folosit și datorită mânerului ergonomic, iar display-ul cu LED îți indică statusului igienei aparatului şi bateriei.

I-am promis că o să îl mai folosesc pentru că “jucăria” chiar își face bine treaba. Dar doar atunci când se anunță că vine în vizită!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: