Amazon pare decis să-şi schimbe modelul de business. La doar câteva zile după anunţul deschiderii primului magazin brick-and-mortar, oficialii unuia dintre cei mai mari...
amazonAmazon pare decis să-şi schimbe modelul de business. La doar câteva zile după anunţul deschiderii primului magazin brick-and-mortar, oficialii unuia dintre cei mai mari retaileri online ai lumii şi-au anunţat intenţia de a ianugura o a doua locaţie, de data aceasta, pe coasta de vest a Statelor Unite.

Astfel, potrivit informaţiilor vehiculate de presa de peste ocean, magazinului Amazon City By the Bay ar trebui să să deschidă în Westfield San Francisco Centre, un centru comercial premium, pe 22 octombrie, şi va pune la dispoziţia clienţilor în principal device-uri din gama Fire.

New trends: Amazon îşi deschide magazin tradiţional în New York

Nu se ştie încă dacă şi în acest magazin de tip pop-up clienţii vor avea aceleaşi beneficii ca în locaţia din New York, adică ridicarea comenzilor, retururi, şi altele, însă este o dovadă clară a faptul că Jeff Bezos, şeful Amazon, nu se teme să îşi facă intrarea tot mai mult pe zona comerţului tradiţional. Şi, potrivit informaţiilor Engadget, în curând s-ar mai deschide un pop-up Amazon şi în Sacramento.

Amazon ocheşte segmentele wearables şi smart home pentru dezvoltare

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: