New BMW Individual M850i xDrive Coupé Night Sky!!! New BMW Individual M850i xDrive Coupé Night Sky!!!
Inspirat din „ploaia de stele căzătoare” care a avut loc zilele trecute, versiunea unică a automobilului sport de lux dispune de butoane realizate din... New BMW Individual M850i xDrive Coupé Night Sky!!!

Inspirat din „ploaia de stele căzătoare” care a avut loc zilele trecute, versiunea unică a automobilului sport de lux dispune de butoane realizate din materiale preluate din meteoriţi, constelaţii luminoase pe consola centrală şi componente imprimate 3D – BMW Individual duce exclusivitatea în design şi alegerea materialelor într-o dimensiune complet nouă.

De peste 25 de ani, divizia de personalizare BMW Individual Manufaktur din Garching, în apropiere de München, a produs finisări de o calitate excepţională, modele ediţie specială extraordinare şi unicate spectaculoase – toate având un design distinctiv şi îmbunătăţite suplimentar de cele mai fine şi mai preţioase materiale din lume.

Iar renumiţii specialişti în design au deschis acum o nouă dimensiune a exclusivităţii, cu materiale cu adevărat extraterestre şi aducând cerul nopţii în automobil. BMW Individual M850i xDrive Coupé Night Sky, modelul perfect pentru a primi acest tratament special, a primit o serie de elemente de personalizare cu adevărat fără precedent.

Astfel, aplicaţiile realizate din materiale extrase din meteoriţi împodobesc anumite butoane de control. De asemenea, fascinaţia universului se reflectă în „constelaţiile” de stele luminoase de pe consola centrală şi în designul suprafeţelor decorative, a spătarului scaunelor, a discurilor de frână şi a componentelor exterioare ale automobilului sport de lux, care sunt inspirate de corpurile cereşti.

BMW Individual M850i xDrive Coupé Night Sky a fost prezentat înaintea unei ploi de meteori foarte intense care a avut loc în noaptea de 3/4 ianuarie 2019. Spectacolul de stele căzătoare a început când Pământul trecea pentru scurt timp prin orbita asteroidului 2003 EH, timp în care fragmente din acesta au intrat în atmosfera planetei noastre şi au ars. În situaţii rare, roci mai mici din spaţiu pătrund prin scutul de protecţie al planetei şi căd pe Pământ sub formă de meteoriţi. Unele dintre aceste fragmente extraterestre au fost încorporate acum în habitaclul BMW Individual M850i xDrive Coupé Night Sky.

Prin folosirea materialelor cu adevărat extraterestre, BMW Individual Manufaktur a reuşit să creeze un automobil cu adevărat unic şi, în acelaşi timp, a împins din nou limitele a ceea ce se poate obţine când se concepe interiorul unei maşini. Piatra meteoritică împodobeşte întreaga placă decorativă a consolei centrale, butonul Start/Stop pentru motorul V8, maneta selectorului pentru transmisia Steptronic cu opt trepte şi controlerul tactil pentru sistemul iDrive, creând un efect vizual şi tactil inegalabil în sectorul auto.

Inserţiile realizate din materialul meteorit au fost încorporate şi în finisarea pragurilor de uşi, împreună cu un ecuson de model iluminat. Toate acestea garantează că BMW Individual M850i xDrive Coupé Night Sky întruchipează luxul şi exclusivitatea la un nivel fără precedent.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: