Nețin, Lenovo: Acum avem produsele potrivite pentru a ataca piața de gaming. Compania a adus în România device-uri create special pentru gamerii profesioniști Nețin, Lenovo: Acum avem produsele potrivite pentru a ataca piața de gaming. Compania a adus în România device-uri create special pentru gamerii profesioniști
Estimată a ajunge la valoarea de 35 de miliarde de dolari în următorii doi ani, piața de gaming reprezintă o oportunitate de dezvoltare pentru... Nețin, Lenovo: Acum avem produsele potrivite pentru a ataca piața de gaming. Compania a adus în România device-uri create special pentru gamerii profesioniști

Estimată a ajunge la valoarea de 35 de miliarde de dolari în următorii doi ani, piața de gaming reprezintă o oportunitate de dezvoltare pentru producătorii de calculatoare.

“Piața este pregătită de mult timp, însă acum avem produsele ideale. Segmentul de PC-uri este în scădere, însă pe gaming vorbim despre cu totul altceva. În ceea ce privește Lenovo, China este cea mai mare piață de gaming. În România, piața e așezată, avem Asus ca și mare competitor, însă vom intra mai agresiv”, a spus Aurel Nețin, country manager Lenovo România în cadrul unui eveniment de presă.

Astfel, compania rezintă în România seria de produse Y700 și Y900 dedicate pasionaților de gaming. Produsele din seria Y au cele mai rapide procesoare disponibile, cea mai recentă tehnologie grafică 3D, ecrane cu rezoluție mare și o performanță audio comparabilă cu cea din studiourile de înregistrări.

Printre dispozitivele concepute de Lenovo se numără laptoprle Lenovo Ideapad Y700, disponibil în două variante, cu diagonală de 15 și 17 inci, Lenovo Ideapad Y900 și desktopurile Lenovo Ideacentre Y700 și Lenovo Ideacentre Y900.

ideapad Y900_1„Credem că apetitul pentru gaming este unul în creștere atât la nivel global, cât și în România. De aceea ne-am propus ca Seria Y să răspundă celor mai înalte standarde ale pasionaților de jocuri video și entertainment în general. Cu ajutorul notebook-ului premium Lenovo Ideapad Y900, lansat la începutul anului în cadrul CES 2016, dar și al unei suite de stații, monitoare și accesorii, credem că am reușit această perfomanță,” a declarat Nețin.

Analiștii estimează că piața va crește parțial datorită elementelor de grafică superioară și puterii de procesare, dar și datorită expansiunii uriașe a peisajului eSports și a jocurilor gratuite.

Pentru a satisface acest apetit în creștere, Lenovo aduce patru noi dispozitive în cadrul gamei Y din familia de dispozitive pentru jocuri concepute cu o performanță înaltă și portabilitate pentru pasionații de jocuri.

Aceștia vor dori să arunce o privire sub carcasa noului Lenovo Ideapad Y900, special construit pentru a le oferi o experiență captivantă totală fie că sunt lipiți de scaunul de acasă, fie în „bârlogul” unui prieten. Performanța crescută este adusă de mai multă putere CPU, mai multă memorie și elemente grafice GFX îmbunătățite cu o singură apăsare a butonului turbo. Cu un procesor Intel Core i7 K-series de generația a 6-a, placă video NVIDIA® GTX 980M și o tastatură iluminată în mai multe culori, acest laptop cu ecran de 17 inci este pregătit pentru cele mai duri lupte virtuale. ideapad Y700_2

Lenovo Ideacentre Y900 este o stație de gaming gata de competiție, care integrează un procesor de generația a 6-a Intel Quad-Core i7 k-series și placă video Intel NVIDIA GeForce GTX 940 de 4 GB.

Lenovo Ideapad Y700 este disponibil în două variante, de 15 și 17 inci și este un model care vine cu funcții îmbunătățite. Dispozitivul integrează procesoare Intel Core i7 Standard Voltage de generația a 6-a care oferă o performanță incredibilă și eficiență energetică, având o placă grafică NVIDIA GTX 950M, spațiu de stocare de 1TB și difuzoare stereo opționale JBL.

Lenovo Ideacentre Y700 dispune de un procesor de până la generația a 6-a Intel Quad-Core i7 și placă video NVIDIA GeForce GTX 970, sistem audio 7.1 Surround Sound cu Dolby Home Theater.

Prețuri și disponibilitate

ideapad Y700_1Nețin ne-a precizat faptul că produsele din seria Y sunt puse la dispoziție în România prin partenerii autorizați Lenovo, regăsindu-se, deja, în oferta unor retaileri precum eMAG, Altex sau Flanco. Totodată, compania pregătește o serie de evenimente pentru a face cunoscute publicului aceste noi gadgeturi, pasionații de gaming putând chiar să le testeze în magazine.

Lenovo Ideapad Y900 este disponibil la prețuri începând de la 9.000 de lei.

Lenovo Ideacentre Y900 este disponibil la prețuri începând de la 5.500 de lei.

Lenovo Ideapad Y700 este disponibil la prețuri începând de la 5.000 de lei.

Lenovo Ideacentre Y700 este disponibil la prețuri începând de la 4.000 de lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: