NETFLIX & CHILLS: stream, scream, repeat! NETFLIX & CHILLS: stream, scream, repeat!
Suspansul, adrenalina sau tensiunea la cote maxime sunt doar câteva dintre sentimentele pe care le trăiești atunci când te uiți la un film de... NETFLIX & CHILLS: stream, scream, repeat!

Suspansul, adrenalina sau tensiunea la cote maxime sunt doar câteva dintre sentimentele pe care le trăiești atunci când te uiți la un film de groază. Și, dacă ești amator de astfel de senzații și îți place să te bagi singur în sperieți, am pregătit pentru tine o listă cu cele mai bune producții horror disponibile acum pe Netflix, gata să-ți facă pielea de găină. 

Poți începe cu cele mai noi apariții în materie de seriale originale Netflix (Ratched, The Haunting of Bly Manor, To The Lake) sau filme Netflix (Rebecca, His House, The Paramedic).

Pe lângă acestea, îți mai propunem o serie cu unele dintre cele mai urmărite și îndrăgite producții Netflix care aduc monștrii și vrăjitoarele în rolurile principale (Stranger Things, The Witcher, Chilling Adventures of Sabrina), titluri care spun poveștile unor case bântuite (The Haunting of the Hill House), filme care au la bază cărți (1922), dar și multe producții clasice (Psycho, The Conjuring, The Ring). Toate acestea și încă multe altele te așteaptă să le dai play.

Cool, nu?

Ațadar, fiori, tresăriri și delicii de Halloween, toate acestea se îndreaptă spre Netflix în acest sezon înfricoșător. Indiferent dacă ești un fanatic al genului horror sau dacă preferi mai puține tricks  și mai multe treats, cu siguranță există un serial sau un film de care fiecare dintre noi să se bucure.

Dar ai grijă; chiar dacă ești savage atunci când vine vorba de filmele de groază, titlurile astea tot sunt spooky, scary, Ratched. 

Titlurile în ordine cronologică sunt disponibile aici, iar mai multe imagini cu aceste producții puteți găsi aici.

 

THE BABYSITTER: KILLER QUEEN (L to R) ANDREW BACHELOR as JOHN, BELLA THORNE as ALLISON and ROBBIE AMELL as MAX in THE BABYSITTER: KILLER QUEEN. Cr. TYLER GOLDEN/NETFLIX © 2020

 

TITLURI DUPĂ DATA LANSĂRII 

8 septembrie  #Alive

10 septembrie The Babysitter: Killer Queen

16 septembrie The Paramedic

18 septembrie Ratched

1 octombrie Oktoberfest: Beer & Blood

The Worst Witch: Season 4

2 octombrie A Go! Go! Cory Carson Halloween

The Binding

Vampires vs. The Bronx

6 octombrie StarBeam: Halloween Hero

7 octombrie Hubie Halloween

To the Lake

9 octombrie The Haunting of Bly Manor 

Super Monsters: Dia de los Monsters

14 octombrie A Babysitter’s Guide to Monster Hunting

16 octombrie La Révolution

The Last Kids on Earth: Book 3

19 octombrie Unsolved Mysteries: Volume 2

21 octombrie Rebecca

22 octombrie Cadaver

28 octombrie Nobody Sleeps in the Woods Tonight

30 octombrie The Day of the Lord , His House

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: