Netflix anunță că Narcos: Mexico se va întoarce cu sezonul 2! Netflix anunță că Narcos: Mexico se va întoarce cu sezonul 2!
Netflix anunță că Narcos: Mexico se va întoarce cu sezonul 2! Narcos: Mexico este produs de Gaumont Television pentru Netflix. Eric Newman este producător general. José Padilha,... Netflix anunță că Narcos: Mexico se va întoarce cu sezonul 2!

Netflix anunță că Narcos: Mexico se va întoarce cu sezonul 2! Narcos: Mexico este produs de Gaumont Television pentru Netflix. Eric Newman este producător general. José Padilha, Doug Miro, Carlo Bernard și Andi Biaz sunt producători executivi.

În primul sezon, Narcos: Mexico explorează originile războiului împotriva drogurilor, concentrându-se pe originile acestuia și pornind dintr-un moment în care traficul din Mexic era reprezentat de un grup dezorganizat de producători și traficanți independenți.

Serialul urmărește creșterea cartelului Guadalajara din anii 1980 în timp ce Félix Gallardo (Diego Luna) preia frâiele și unește mai mulți traficanți cu scopul de a crea un imperiu. Atunci când agentul DEA Kiki Camarena (Michael Peña) se mută cu soția și fiul său din California în Guadalajara pentru un job nou, își dă seama repede că misiunea sa va fi o provocare mai mare decât și-a imaginat.

În timp ce Kiki află mai multe informații despre Félix și se implică din ce în ce mai mult în misiune, au loc o serie de evenimente tragice care afectează traficul de droguri și lupta impotriva lui din următorii ani. 

Narcos: Mexico este produs de Gaumont Television pentru Netflix. Eric Newman este producător executiv alături de José Padilha, Doug Miro și Carlo Bernard.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: