Minute, SMS-uri și Internet nelimitat cu 31 de euro de la COSMOTE România Minute, SMS-uri și Internet nelimitat cu 31 de euro de la COSMOTE România
COSMOTE România lansează astăzi portofoliul COSMOTE Free, oferind internet nelimitat (viteza descreşte după consumarea traficului recomandat), comunicare de voce nelimitată – în reţea şi către reţeaua... Minute, SMS-uri și Internet nelimitat cu 31 de euro de la COSMOTE România
CosmoteFree2COSMOTE România lansează astăzi portofoliul COSMOTE Free, oferind internet nelimitat (viteza descreşte după consumarea traficului recomandat), comunicare de voce nelimitată – în reţea şi către reţeaua fixă Romtelecom, SMS-uri în reţea nelimitate şi minute naţionale/internaţionale către zona 1.

Începând de la abonamentul COSMOTE Free S, minutele naţionale/internaţionale către zona 1 vor fi reportate pentru luna următoare. Fiecare dintre planurile tarifare propuse este unic în categoria sa de preţ, fiind gândit pentru o nevoie de consum specifică şi reprezentând cel mai bun raport calitate – preţ.

Aceasta este o călătorie de transformare în care ne-am angajat şi care va oferi simplitate şi calitate în beneficiul clientului, prin acţiuni eficiente, cu rezultate concrete. Cum fiecare nouă călătorie începe cu o altă abordare, astăzi le oferim clienţilor un nou portofoliu, mai simplu, prin care experienţa telefoniei mobile devine mai uşor de înţeles, pornind de la convingerea că valoarea se regăseşte în cele mai simple lucruri”

Nikolai Beckers, CEO Romtelecom și COSMOTE România

În asociere cu noile planuri tarifare, COSMOTE furnizează cele mai bune oferte pentru smartphone-uri începând de la 1 leu. În plus, clienţii au posibilitatea de a cumula subvenţia la telefon atunci când achiziţionează două sau mai multe abonamente, existând, de asemenea, oferte speciale pentru cei care au deja un terminal şi nu doresc să beneficieze de reducerea de preț. În linie cu strategia orientată către segmentul smartphone, prin noul său portofoliu, COSMOTE îmbunătățește experiența de utilizare prin includerea, ca bonus, a mai multor aplicații mobile în funcție de planul tarifar ales.

Adevărata valoare stă în lucrurile simple. Prin noul portofoliu Free, am dorit să schimbăm structura complicată a pieţei şi să oferim clienţilor noştri mai multă valoare în  planuri tarifare simple, centrate pe date. Astfel, începând de astăzi, clienţilor noştri le va fi mult mai uşor să realizeze cele mai potrivite alegeri în termeni de comunicare: ei pot beneficia de comunicare nelimitată în reţea şi de date mobile, precum şi de reportarea minutelor naţionale – începând de la abonamentul Free S”

Mathias Hanel, Chief Commercial Officer România

cosmote nelimitatÎn plus, pentru clienţii care doresc să îşi extindă traficul de date recomandat, COSMOTE România lansează extraopţiuni noi care furnizează până la 4GB extra-trafic: opţiunile Connect Mobile Free şi 3 opţiuni BlackBerry Free – pentru dependenţii de BlackBerry. Mai multe informaţii despre noile planuri tarifare sunt disponibile aici.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: