MX Master 3, prietenul la nevoie se cunoaște! MX Master 3, prietenul la nevoie se cunoaște!
Totul a început prin lansarea Logitech MX Master Wireless Mouse. Mouse-ul MX Master reprezenta în 2015 noua paradigmă pentru o navigare pe computer precisă, rapidă... MX Master 3, prietenul la nevoie se cunoaște!

Totul a început prin lansarea Logitech MX Master Wireless Mouse. Mouse-ul MX Master reprezenta în 2015 noua paradigmă pentru o navigare pe computer precisă, rapidă şi confortabilă. Unde mai pui ca pentru utilizatorii care lucrau pe mai multe ecrane, dispozitive şi sisteme de operare, noul mouse era optimizat să controleze cu precizie acest mediu complex. Cool, nu? Dar suntem în 2019, iar Logitech a lansat MX Master 3 și MX Keys, cele mai noi produse din gama premium Logitech Master. Si mai cool, nu?

Fan al seriei MX nu puteam să nu pun mâna pe ultimul MX Master 3 de la Logitech. Un dispozitiv care dispune de tehnologii avansate. Proiectat și realizat în Elveția, MX Master 3 oferă o experiență de scrolling ultra-rapidă și ultra-precisă datorită noii rotițe MagSpeed. Funcționând pe bază de electromagneți, MX Master 3 permite parcurgerea în mod silențios a mii de linii în câteva secunde. Și credeți-mă… așa este.

Îl am pe birou de o circa lună de zile, dar parcă l-am avut întodeauna. Și vă pot spune că mouse-ul Logitech MX Master 3 Wireless dispune de viteză și precizie ridicată, iar designul atent realizat oferă confortul necesar pentru zilele lungi de muncă, asigurând poziția ideală pentru mâna și încheietură.

Unde mai pui că profilurile pentru aplicațiile populare de software sunt deja pregătite, pe lângă opțiunile de personalizare oferite prin aplicația Logitech Options.

Ca să vă faceți o idee despre tehnologia încorporată, mouse-ul vine echipat cu senzorul de înaltă precizie Darkfield 4,000 DPI care se adaptează pe toate suprafețele … inclusiv sticla, da! De asemenea, are o baterie reîncărcabilă care rezistă până la 70 de zile cu o singură încărcare, iar o încărcare de doar trei minute oferă o zi întreagă de folosire. Cool nu?

MX Master 3 x MX Keys – Combo-ul perfect

Chiar dacă nu folosesc și MX Keys, trebuie să știți că, alături de Logitech MX Master sunt compatibile cu sisteme de operare precum Windows, Mac și Linux. Mouse-ul și tastatura dispun de tehnologia Logitech Flow, oferind posibilitatea de a transfera date și controla fără probleme până la trei calculatoare Windows sau Mac.

Iar acest lucru permite copierea și trasferarea de conținut, imagini și documente între calculatoare și sisteme de operare. Proiectate și construite pentru a susține ore întregi de utilizare, Logitech MX Master 3 și Logitech MX Keys dispun de un încărcător rapid de tip USB-C și un design și finisaj premium pentru a da un aspect mai elegant și modern spațiului de lucru.

Atât Logitech MX Master 3, cât și Logitech MX Keys sunt deja disponibile pe piață. Prețul recomandat pentru MX Master 3 este 479.9 lei, iar pentru MX Keys este 479.9 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: