Se pare că 2013 şi 2014 sunt anii ceasurilor inteligente, iar Motorola (decocamdată o divizie a Google) este cel mai nou jucător care îşi...
moto-xSe pare că 2013 şi 2014 sunt anii ceasurilor inteligente, iar Motorola (decocamdată o divizie a Google) este cel mai nou jucător care îşi anunţă intrarea pe acest teren.

Astfel, în cadrul evenimentului de lansare din cadrul Mobile World Congress 2014 de la Barcelona, oficialii Motorola şi-au anunţat intenţia de a scoate pe piaţă până la finalul acestui an un smartwatch propriu.

Motivul (iar vice-preşedintele de produs al Motorola nu s-a sfiit deloc să o spună în gura mare în cadrul evenimentului)? “Produsele existente acum pe piaţă nu sunt unele pe care chiar să le poţi purta pentru că sunt extrem de urâte”, a declarat Rick Osterloh.

Gadget rumors MWC 2014: LG va realiza ceasul inteligent al Google

Aşa că Motorolola şi-a propus ca obiectiv preducerea unui device care să remedieze problemele consumatorilor, adică să fie atât un produs stilat cât şi unul durabil.

Gadget trends: HTC îşi va lansa propriul ceas inteligent în 2014

Smartwatch-urile sunt unul dintre cele mai hot domenii tech în acest moment, principalii jucători de pe segment fiind Pebble şi Samsung, cu ale sale (Galaxy) Gear. Luna viitoare se alşteaptă anunţul oficial al Google privind ceasul inteligent pe care vrea să îl facă alături de LG, iar smartwatch-ul Apple este unul dintre cele mai aşteptate produse de le acest segment.

Bijuterii smart: 5 gadget-uri care combină tehnologia şi stilul cool

Tot în cadrul conferinţei, oficialul Motorola a declarat că va extinde, din al doilea trimestru al acestui an, feature-ul Moto Maker, care le permite consumatorilor să îşi customizeze propia versiune a flagship-ului Moto X, şi în Europa şi Mexic (prima ţară europeană va fi Marea Britanie).

Gadget Trends: Gear Fit, new device by Samsung

La finalul lui ianuarie, Lenovo a achiziţionat Motorola de la Google într-un deal estimate la aproape 3 miliarde de dolari.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: