Agentia bucuresteana de dezvoltatoare de aplicatii mobile mReady  lanseaza o campanie de recrutare inedita adresata programatorilor de Android. Conceptul campaniei are la baza vitamina mReady,...

BadgeAgentia bucuresteana de dezvoltatoare de aplicatii mobile mReady  lanseaza o campanie de recrutare inedita adresata programatorilor de Android. Conceptul campaniei are la baza vitamina mReady, un remediu profesional ce isi propune sa contribuie la ameliorarea simptomelor cauzate de cladiri inalte de birouri, cafea la dozator, acces prin badge, cravata si costum, prin oferirea unui loc in echipa agentiei.

mReady cauta 5 pasionati de tehnologie, aflati in permanenta la curent cu noutatile din domeniu, eficienti la nivelul lucrului in echipa, cu un strop de umor si cunostinte solide de codare la purtator. Pozitiile deschise incep de la nivelul de junior code manager pana la nivelul de senior code manager, astfel incat pot aplica atat programatori cu experienta, cat si studenti in ani terminali sau la master.

Job-ul in PiperaCampania de recrutare se desfasoara pe platforma care poarta numele conceptului creativ realizat de The Beards Studio: vitamina.mready.ro si are in centru elementul inedit al campaniei: Vitamina mReady, remediul profesional care intrerupe ritmul monoton al unui job intr-o companie mare si propune, la schimb, libertatea si oportunitatea unei cariere construite in cadrul unei agentii inovative de mobile.

Accesul la vitamina mReady este asigurat de parcurgerea unei serii de probe care testeaza abilitatile profesionale ale candidatilor si le ofera sansa de a cunoaste echipa in cadrul unui interviu in mansarda creativa mReady.

Weekend-ul la Birou

Pentru cei neinitiati in limbajele de programare, exista o editie limitata a vitaminei, in cadrul aceleiasi platforme – vitamina.mready.ro – prin care non-programatorii primesc un preview al atmosferei mReady ce ii poate convinge sa impartaseasca informatia catre prietenii coderi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: