AXN dă startul sezonului divertismentului exploziv în România, odată cu cele mai interesante premiere ale lunii februarie. Serialele europene Fără limite şi Crimele din...
logo_axn_hdAXN dă startul sezonului divertismentului exploziv în România, odată cu cele mai interesante premiere ale lunii februarie. Serialele europene Fără limite şi Crimele din Sandhamn vin pe AXN din 11 februarie, respective 25 februarie, pentru fanii genului aventură şi ai dramelor de investigaţie.

Fara_limite_2Fără limite (No Limit)

Fără limite, primul serial de televiziune produs de faimosul creator Luc Besson (Al cincilea element, Leon), spune povestea unui agent secret, condamnat la moarte, ce se alătură unei grupări ilegale de combatere a crimei organizate.

Serialul francez de acţiune-aventură are premiera marţi, 11 februarie, de la 23:00, pe AXN.

Genul programului: Thriller / Dramă

Sinopsis: O tumoră potenţial fatală îl forţează pe Vincent Liberati să-şi abandoneze stilul de viaţă libertin pe care îl dobândise ca agent secret. Astfel, Vincent se întoarce în Marseille, pentru a fi mai aproape de fiica sa adolescentă, Lola, şi fosta soţie, Alexandra.

Dar ca să poată primi un tratament medical experiemental, Vincent trebuie să se alăture Hydra, o grupare secretă, creată de serviciile speciale, pentru a combate crima organizată de pe Riviera Franceză, cu metode mai puţin ortodoxe sau legale. Pe măsură ce intriga serialului avansează, îl descoperim pe Vincent tot mai abătut – dragostea pentru Alexandra încă nu s-a stins, iar viaţa cu o adolescentă este mai grea decât şi-a închipuit.

Producţie: Franţa, 2012, 6 episoade x 45 min (primul sezon)

Regie: Didier Le Pêcheur, Julien Despaux

Scenariu: Luc Besson, Franck Philippon, Emilie Clamart-Marsollat, Patrick Renault

Distribuţie: Vincent Elbaz, Anne Girouard, Hélène Seuzaret, Sarah Brannens, Christian Brendel

Crimele din Sandhamn (The Sandhamn Murders) Crimele_din_Sandhamn_1

Crimele din Sandhamn, un serial dramă de trei sezoane, aduce farmecul atmosferei cinematografice nordice mai aproape de telespectatorii români. Serialul suedez are premiera marţi, 25 februarie, de la ora 21:00, pe AXN.

Genul programului: Dramă / Thriller

Sinopsis: O fată tânără dispare fără urmă din orăşelul insular Sandhamn, iar investigatorii bănuiesc că aceasta s-a înecat, vrând să îşi curme viaţa. Dar în pădure, la joacă, copiii Norei Linde şi prietenii acestora fac o descoperire macabră.

Detectivul Thomas Andreasson şi colegul său, Mia Holmgren, sunt chemaţi la locul investigaţiei, unde ajung la concluzia că fata dispărută a fost ucisă. Familia şi cercul de prieteni ai fetei răspund întrebărilor anchetatorilor, fără a putea, însă, oferi vreo pistă viabilă. Curând, o altă tânără dispare şi apare întrebarea dacă cele două cazuri au legătură. Mulţumită informaţiilor aprofundate pe care le are despre Sandhamn, Nora ajută poliţiştii în investigaţie. Thomas şi Nora sunt atraşi unul de celălalt, dar fosta soţie a lui Thomas se mută înapoi, încercând să îl recucerească pe acesta…

Producţie: Suedia, 2010, 3 episoade x 60 min (primul sezon)

Regie: Niklas Ohlson, Mattias Ohlsson, Marcus Olsson

Scenariu: Camilla Ahlgren, Thomas Borgström, Sara Heldt, Hans Rosenfeldt, Viveca Sten

Distribuţie: Jakob Cedergren, Alexandra Rapaport, Sandra Andreis, Jonas Malmsjö, Anki Lidén, Lars Amble

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: