Mövenpick Resort Al Marjan Island 5* este deschis și își așteaptă oaspeții Mövenpick Resort Al Marjan Island 5* este deschis și își așteaptă oaspeții
Mövenpick Resort Al Marjan Island aduce nivelul de ospitalitate ce a consacrat brandul, în Emiratul Ras Al Khaimah. Noul resort este o destinație premium pentru... Mövenpick Resort Al Marjan Island 5* este deschis și își așteaptă oaspeții

Mövenpick Resort Al Marjan Island aduce nivelul de ospitalitate ce a consacrat brandul, în Emiratul Ras Al Khaimah. Noul resort este o destinație premium pentru familii, cupluri și aventurieri ce doresc să exploreze Ras Al Khaimah. Resortul este unul de cinci stele, are 418 camere spațioase, dotate cu canapele extensibile, apartamente și cabane, fiecare având balcon și vedere la mare, spre Golful Arabiei.

Mövenpick Resort oferă o experiența completă a insulei Al Marjan, cazarea de lux incluzând și o serie de cabane elegante,  amplasate chiar pe malul mării, dotate cu propriile lor piscine și terase private.

Mövenpick Resort Al Marjan dispune de șase restaurante și baruri excepționale, precum și o varietate de bucătării internaționale care satisface toate gusturile. Vizitatorii se pot răsfăța cu un bufet plin divers și plin de culoare la The Market sau se pot relaxa la restaurantul și barul mediteranean de pe plajă (Ula), un spațiu dinamic atotcuprinzător inspirat de pământul, soarele și vibe-ul Golfului Arabiei.

De asemenea, oaspeții pot serba aici o zi specială, cu picioarele în nisip și pot gusta arome bogate din îndepărtata Californie la Beach House sau pot împărtăși momente speciale la Boons, o interpretare modernă a unei braserii și a unui bar de cartier. Deserturile delicioase, inclusiv produse de patiserie, băuturi răcoritoare servite pe tot parcursul zilei, înghețată Mövenpick și semnătura chef-ului numită „Chocolate Hour”, toate pot fi gustate la boutique-ul Möca Lobby Lounge.

Pregătit să impresioneze prin deschiderea sa în septembrie, Neo Sky Bar va fi singurul lounge de pe acoperiș din întreaga insulă, unde oaspeții pot petrece o seară elegantă, dar clasică, sub stele, savurând cocktailuri variate și bucurându-se de priveliștea minunată asupra orașului Ras Al Khaimah.

Resortul vine cu facilități de neegalat pentru copii: cu un club exclusivist numit Starfish Adventure, deschis pe tot parcursul anului și programe personalizate pentru trei grupe de vârstă diferite. De asemenea, resortul are o zonă interioară pentru copii de 200 mp, un loc de joacă în aer liber special construit, o piscină dedicată copiilor și un parc acvatic plutitor, Wibit, plin de atracții.

Căutătorii de senzații tari, tineri și mai puțin tineri, se pot distra pe plaja strălucitoare, încercând sporturi acvatice extreme, motorizate și nemotorizate.

Oaspeții pot experimenta și o relaxare completă, având acces la plajă privată, curată, lungă de 300 m și la un centru de wellness, cu patru săli de tratament și o sală de sport complet echipată.

Pentru întâlniri sociale sau de business, spațiile de evenimente moderne și modulare ale resortului includ două săli de întâlnire mari, ideale pentru lansări de produse, team-building-uri sau conferințe pentru până la 300 de persoane. Adițional, există o zonă dotată pentru tenis de masă și biliard.  O sala de bal fără stâlpi, scăldat în lumină naturală, este de asemenea disponibilă pentru a asigura decorul perfect pentru nunți mărețe și ocazii speciale.

Comentând pe marginea lansării, directorul general, Fabien Chesnais, a declarat: „Suntem încântați să deschidem porțile primului Mövenpick Resort din Ras Al Khaimah. Mult așteptatul Mövenpick Resort Al Marjan Island oferă o locație imbatabilă pe malul mării și oferte unice, inclusiv un program excepțional pentru copii și un parc acvatic plutitor, pe lângă o varietate de opțiuni de servit masa și o plajă privată incredibilă”.

Resortul este amplasat în mijlocul apelor albastre liniștite ale insulei Al Marjan, pe fundalul pitoresc al Peninsulei Arabe și este înconjurat de maiestuoșii munți Yanis și Jais. Mövenpick Resort Al Marjan Island este ușor accesibil pentru călători, aflându-se la doar 45 de minute cu mers cu mașina de Aeroportul Internațional Dubai, la 40 de minute de Aeroportul Internațional Sharjah și la 30 de minute de Aeroportul Internațional Ras Al Khaimah.

Ca ofertă de deschidere, oaspeții pot beneficia de reduceri de până la 30% la sejururi pe tot parcursul verii, până pe 30 septembrie pentru cei care fac parte din programul de loialitate Accor, ALL – Accor Live Limitless. Programul de fidelitate permite oaspeților să se înscrie gratuit și să câș

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: