Motorola, la cel mai recent flagship: Moto X Style Motorola, la cel mai recent flagship: Moto X Style
Americanii de la Motorola, una dintre cele mai mari companii de pe segmentul smartphone la nivel mondial, au anunțat recent cel mai nou flagship... Motorola, la cel mai recent flagship: Moto X Style

Americanii de la Motorola, una dintre cele mai mari companii de pe segmentul smartphone la nivel mondial, au anunțat recent cel mai nou flagship cu care vor concura pe piață până anul viitor.

Ajuns la a treia generație, Moto X Style se concentrează în acest an pe specificații mai bune decât cele ale edițiilor anterioare. Astfel, modelul din 2015 va avea un  ecran de 5,7 inci Quad HD, o cameră principală de 21 de megapixeli și o cameră frontală de 5 MP cu bliț. Spre deosebire de modelul de anul trecut, Moto X, care avea un bliț pentru a ajuta camera principală, în acest an, Motorola i-a oferit lui X Style un bliț dual LED amplasat sub aceasta.

În plus, Moto X Style are un procesor de 1,8 GHz hexa-core Snapdragon, 3 GB de RAM, iar versiunile sale pornesc de la o memorie de 16 GB. Totodată, gadgetul vine și cu un slot pentru micro SD și va rula sistemul de operare Android Lollipop 5.1.1.

Nu în ultimul rând, cei de la Motorola spun că smartphone-ul va avea o durată de viață a bateriei de 10 ore la o încărcare de doar 15 minute (funcția TurboPower), cu peste 50% mai mult decât ceea ce oferă rivalul său, Samsung Galaxy S6, bateria Moto X Style având capacitatea de 3.000 de mAh.

Smartphone-ul va putea fi customizat în funcție de dorințele fiecărui utilizator, carcasele fiind disponibile într-o serie variată de culori sau materiale (inclusiv piele sau lemn).

Moto X Play va fi disponibil începând cu luna septembrie într-o serie de țări din Europa, America Latină și America de Nord. Oficialii Motorola nu au precizat încă prețul la care gadgetul se va regăsi în magazinele europene, însă, se pare că în SUA prețul său va porni de la 399 de dolari.

Moto 2015 Family Portrait[1]

Tot în Statele Unite va fi vândută o variantă denumită “Pure Edition”, utilizatorii nefiind legați de vreun operator telecom (nu va fi blocat în rețea). Pure Edition va avea aplicațiile și facilitățile clasice ale Android.

În cadrul evenimentului, Motorola a prezentat și alte două smartphone-uri: noul Moto G, cu ecran Corning Gorilla Glass (care rezistă la zgârieturi sau dacă e scăpat în apă), cameră principală de 13 megapixeli, precum și Moto X Play, cu o baterie ce durează 48 de ore, ecran de 5,5 inci, cameră de 21 megapixeli, ideal pentru jocuri, streaming de filme sau muzică și pentru diverse alte operațiuni.

Moto G este la vânzare chiar și în acest moment în peste 60 de țări din lume, iar Moto X Play vine din august în Europa, America Latină și Canada.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: