Moș Crăciun vine mai devreme Moș Crăciun vine mai devreme
Cumpărăturile de Crăciun se fac cu drag la Mega Mall! În perioada 25 noiembrie-22 decembrie, clienții care trec pragul centrului comercial vor fi recompensați... Moș Crăciun vine mai devreme

Cumpărăturile de Crăciun se fac cu drag la Mega Mall! În perioada 25 noiembrie-22 decembrie, clienții care trec pragul centrului comercial vor fi recompensați cu premii zilnice. Mai mult, aceștia vor intra în cursa pentru marele premiu: un Jeep Cherokee.

Goana după cadouri a început! Pregătirile pentru cea mai frumoasă perioadă a anului sunt în plină desfășurare și lista de cumpărături a fost finalizată. Pentru că este momentul perfect pentru a primi o mână de ajutor, Mega Mall răsplătește clienții cu cadouri și oferte pe măsură.

O lună de premii garantate

Mega Mall a pregătit special o serie de surprize pentru clienți. Pe toată perioada campaniei, cei care fac cumpărături în valoare de cel puțin 250 lei vor avea șansa să câștige zilnic, prin tragere la sorți, unul dintre cele șase vouchere în valoare de 150 lei și alte vouchere de cumpărături de la magazinele partenere din Mega Mall.

Și, pentru că Moș Crăciun aduce cadourile mai devreme la Mega Mall, un participant norocos va avea șansa să sărbătorească Crăciunul la volanul unui Jeep Cherokee. Șansele de câștig sunt direct promoționale cu valoarea cumpărăturilor, așa că, la fiecare 250 lei cheltuiți, clienții centrului comercial sunt cu un pas mai aproape de mașina visurilor lor. Pentru a se înscrie în concurs, clienții vor trebui să completeze formularul de înscriere cu ajutorul echipelor de promoteri, urmând ca pe 23 decembrie să fie extras fericitul câștigător al autovehicului Jeep Cherokee*.

 *Jeep® Cherokee depășește și cele mai exigente așteptări. Dispune de tehnologie de cel mai ridicat nivel, iar funcțiile de ultimă generație, materialele de cea mai bună calitate și inovatoare oferă un nivel ridicat de confort pe timpul deplasării. În plus, datorită dimensiunilor mari și a designului futurist, Jeep® Cherokee este mașina ideală pentru a călători cu întreaga familie, indiferent de sezon.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: