Moroccanoil lansează în România campania Fearless Beauty și produse noi din colecția Repair Moroccanoil lansează în România campania Fearless Beauty și produse noi din colecția Repair
Moroccanoil a lansat în România noua campanie care are în centru colecția Moroccanoil Repair, destinate tratării firului de păr deteriorat si produse noi din... Moroccanoil lansează în România campania Fearless Beauty și produse noi din colecția Repair

Moroccanoil a lansat în România noua campanie care are în centru colecția Moroccanoil Repair, destinate tratării firului de păr deteriorat si produse noi din această colectie.

Noua gamă a fost lansată în cadrul unui eveniment ai cărui invitați speciali au fost Franck Perez – Moroccanoil Art Director și Diana Balbă – Brand Manger International Moroccanoil, precum și patru femei celebre din showbiz-ul românesc, ce activează în domenii diferite și sunt admirate pentru frumusețea și sănătatea părului: Andreea Berecleanu, Anca Serea, Sonia Argint Ionescu și make-up artistul Alexandra Crăescu.

Diana Baicu, Director General Top Line România, compania distribuitoare a brandului Moroccanoil în România, a explicat proprietățile excepționale ale noilor produse lansate, Diana Balbă a prezentat campania internațională ce însoțește lansarea acestei game, în timp ce Franck Perez a punctat beneficiile noilor produse în crearea unei coafuri perfecte.

În campania internațională Moroccanoil Repair, colecția este reprezentată de patru femei care își trăiesc viața fără teamă, călătoresc, își urmează pasiunea, sunt active, având în același timp un păr frumos și sănătos: Lohelani (Skateboarder, Haleiwa, Hawaii), Aldara (Fotograf subacvatic, Madrid, Spania), Traci (Antrenor Fitness, Minneapolis, SUA), și Zazoe (Model , Eindhoven, Olanda).

Precum acestea, cele patru femei celebre din România au vieți active, dinamice, cu multe provocări zilnice în privința sănătății și apectul părului.

Cu toate acestea, sunt relaxate și încrezătoare știind că au tot timpul sprijinul produselor Moroccanoil: Andreea Berecleanu (vedeta TV, a cărei coafură este supusă zilnic agresiunii produselor de styling pentru fiecare jurnal de știri prezentat), Anca Serea (antreprenor și mama a cinci copii, persoană publică a cărei imagine trebuie să fie întotdeauna impecabilă), Sonia Argint Ionescu (prezentator TV și pasionată de sport și yoga, care, în ciuda programului divers, are întodeauna coafura impecabilă), și Alexandra Crăescu (make-up artist cu proiecte în industria de modelling, care cunoaște cât de important este un păr sănătos, curat și ușor manevrabil pentru ca imaginea finală să completeze perfect machiajul oferit).

La evenimentul Moroccanoil Repair au participat persoane publice precum Andreea Berecleanu, Anca Serea, Sonia Argint Ionescu, Amalia Enache, Ela Crăciun, Giulia Anghelescu, Adina Buzatu, Diana Bart, Irina Mohora, Cristina Mihaela Dorobanțu, Cristina Cioran, beauty editori și beauty bloggeri, influenceri și specialiști din industria de hairstyle.

NOUA COLECȚIE MOROCCANOIL REPAIR

DON’T LET HAIR DAMAGE HOLD YOU BACK

#FEARLESSBEAUTY

Nu lăsa părul deteriorat să te țină pe loc! Folosind produsele din colecția Moroccanoil Repair, sănătatea părului nu o să fie niciodată o problemă!

Cu toții trecem la un moment dat prin experiența părului deteriorat. De la tratamentele chimice și instrumentele de hairstyle fierbinți până la curățarea zilnică, expunerea la clor și la soare, părul trece prin multe provocări. Rezultatul? Devine uscat, deteriorat, slăbit și frizant. Nu lăsați părul deteriorat să vă definească –  produsele Moroccanoil vor rezolva această problemă!

NEW MOROCCANOIL MENDING INFUSION

Moroccanoil®, liderul mondial, iconic, în domeniul  produselor de înfrumusețare infuzate cu ulei de argan, este încântat să ofere o reparare totală de tip 360 de grade, prin cel mai nou produs care se adaugă gamei de reparare, Moroccanoil Mending Infusion, o formulă revoluționară ce acționează ca un agent de styling instant-fix, transformând vârfurile uscate, fragile. Părul capătă un aspect neted, de proaspăt tuns. Ideală pentru păr slăbit sau deteriorat, formula de înaltă performanță revigorează instantaneu și fără efort părul, astfel încât să puteți explora coafuri nelimitate, știind că părul arată perfect sănătos și fără daune.

Moroccanoil Mending Infusion este o loțiune serum, având la bază o tehnologie avansată cu ulei de argan , care nu doar că ajută la sigilarea vârfurilor despicate, pentru un styling perfect, ci reface și contribuie la întărirea părului. În plus, formula ultra-ușoară oferă beneficii de lungă durată care ajută la prevenirea deteriorărilor viitoare, rezultatul fiind un păr sănătos, cu aspect catifelat și moale, cu fiecare utilizare.

“Părul cu aspect sănătos este esențial pentru crearea oricărui styling, motiv pentru care Moroccanoil Mending Infusion este atât de important pentru obținerea unei frumuseți neînfricate (#fearlessbeauty). Este arma secretă pentru repararea totală, care recondiționează instantaneu vârfurile divizate și reface părul, lăsându-l într-o stare mult mai sănătoasă”, spune Kevin Hughes – Moroccanoil Artistic Director.

New Moroccanoil Mending Infusion (Preț: 205 lei) se alătura colecției Moroccanoil Repair, alături de best-seller-ele Moroccanoil Moisture Repair Shampoo & Conditioner și Moroccanoil Restorative Hair Mask. Moroccanoil Mending Infusion este deja disponibil în magazinul Top Line Shop (Bd. Regina Maria 14, București, pe www.toplineshop.ro și în saloanele partenere Top Line.

INGREDIENTE CHEIE:

  • Ulei de argan: bogat în acizi grași esențiali și antioxidanți care ajută la restabilirea elasticității, dar si la netezirea și manevrabiliatea părului ; ajută la obținerea unei straluciri extraordinare.
  • Galactoarabinan: extracte din arborele Larch, oferă hidratare vitală și ajută la refacerea părului, pentru un look sănătos.
  • Baobab Extract: aminoacizii hrănitori contribuie la îmbunătățirea elasticității și la creșterea rezistenței părului. Oferă reconditionare vitală ajutând în același timp la repararea parului.
  • Panthenol/Provitamin B5: un agent de reparare superior ce hidratează și potențează strălucirea naturală a părului.
  • Coconut Alkanes: derivat din ulei de cocos; oferă acea senzație de catifelare, dar și elasticitate a părului.
  • Hydrolyzed Quinoa: amino acizi hrănitori care ajută la fortifierea părului.

Cum se utilizează:

Se aplică pe părul uscat ca un produs de finisare. Se poate aplica atât pe vârfuri cât și pe lungimi. Se poate aplica pe parcursul zilei, de câte ori este necesar!

MOROCCANOIL PERFECT DEFENSE

Îmbrățișează ‘Fearless Beauty’ cu o protecție termică superioară și libertatea de a crea diverse stiluri cu încredere!

Moroccanoil®, liderul mondial, iconic, în domeniul  produselor de înfrumusețare infuzate cu ulei de argan, este încântat să prezinte NEW Moroccanoil Perfect Defense.

Acest spray pentru protecție termică superioară mobilizează femeia dinamică, în continuă schimbare, să se dedice stilului infinit, cu încredere totală. Formula avansată cu ulei de argan creează un scut de protecție termică unic, care protejează părul împotriva deteriorării cauzate de uneltele fierbinți de până la 232°C. Acum, folosind Moroccanoil Perfect Defense, puteți îmbrțisa fără teamă orice stil ce presupune apelarea la accesoriile lor fierbinți preferate, prevenind în mod proactiv deteriorarea.

NEW Moroccanoil Perfect Defense nu încarcă părul și este creat să se potrivească perfect într-un regim de styling existent putând fi combinat cu orice alt produs de styling.

Perfect pentru toate tipurile de păr, sprayul cu ulei de argan-infuzat poate fi aplicat cu generozitate de la rădăcină până la vârfuri,  pe părul umed, înainte de folosirea accesoriilor fierbinți. Poate fi aplicat și pe părul uscat: pur și simplu pulverizați generos de la șase centimetri si apoi puteți crea un styling cu placa sau cu ondulatorul.

“Moroccanoil vrea să încurajeze femeile să fie neînfricate în alegerile lor de infrumusețare oferindu-le adevărate “arme” pentru a crea cele mai inedite stylinguri,  fără sa simtă vinovăție (că își pot deteriora părul)”, spune Kevin Hughes Moroccanoil Artistic Director.

“Aveți posibilitatea să stilizati, ondulati, îndreptați părul dupa dorința inimii, având întotdeauna șiguranta că părul este în siguranță cu Moroccanoil Perfect Defense!”

NEW Moroccanoil Perfect Defense este disponibil din luna aprilie în magazinul Top Line Shop (Bd. Regina Maria 14, București, pe www.toplineshop.ro și în saloanele partenere Top Line.

INGREDIENTE CHEIE:

  • Ulei de argan: bogat în acizi grași esențiali și antioxidanți care ajută la restabilirea elasticității, dar si la netezirea și manevrabiliatea părului ; ajută la obținerea unei straluciri extraordinare.
  • Panthenol Provitamin B5: oferă hidratare vitală, îmbunătățind strălucirea, acționând alături de un complex avansat de copolymer pentru protecție termică superioară.

Moroccanoil este disponibil în peste 65 de țări din întreaga lume, în saloanele de lux, spa-uri dar și online. Moroccanoil este distribuit în România de Top Line, iar produsele sunt disponibile în magazinul Top Line Shop (Bd. Regina Maria 14, București, pe www.toplineshop.ro și în saloanele partenere Top Line.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: