MOL România susţine pentru al șaselea an consecutiv Festivalul Național de Teatru MOL România susţine pentru al șaselea an consecutiv Festivalul Național de Teatru
MOL România susține anul acesta, pentru al șaselea consecutiv, Festivalul Naţional de Teatru (FNT) și este un partener fidel al Uniunii Teatrale din România.... MOL România susţine pentru al șaselea an consecutiv Festivalul Național de Teatru

MOL România susține anul acesta, pentru al șaselea consecutiv, Festivalul Naţional de Teatru (FNT) și este un partener fidel al Uniunii Teatrale din România. Cea de-a 28-a ediție a FNT se desfășoară la București, în perioada 19 – 29 octombrie 2018, sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României și este dedicată regizoarei Cătălina Buzoianu.

Ediția din 2018 a evenimentului are loc sub simbolul #fnt100 –  Festivalul Naţional de Teatru 2018 – 100 DE NOI LUMI SE DESCHID PENTRU TINE, iar pentru cele 11 zile de festival sunt pregătite spectacole bine gândite și construite, ediția din acest an fiind una dintre cele mai complexe din istoria de 28 de ani a FNT. În cadrul Festivalului vor fi prezentate, de asemenea, și importante spectacole străine.

“Suntem onorați să susținem teatrul românesc, care este sinonim cu performanța și valoarea, cu tot ce înseamnă o experiență culturală distinsă și semnificativă. Festivalul Național de Teatru este o adevărată sărbătoare dedicată artei, un eveniment cu amploare internațională, care de 28 de ani oferă publicului posibilitatea de a se bucura de spectacole și de anvergura artiștilor cu nume sonore”, a declarat Camelia Ene, Country Chairman&CEO MOL România.

Cei șase ani de parteneriat cu UNITER în realizarea FNT reprezintă pentru MOL România o continuare firească a deciziei companiei de a încuraja, din 2006, tinerii artiști și sportivi prin inițiativele sale de responsabilitate socială, respectiv Programului MOL de promovare a talentelor.

În cei 13 ani de existență a programului au fost acordate finanțări în valoare de peste 3.780.000 lei, pentru 2.186 de tineri sportivi și artiști, pentru a acoperi cheltuielile de transport legate de activitatea sportivă sau artistică sau pentru a achiziționa echipamente și materiale. Aceste sponsorizări au fost acordate în cadrul celor 1.724 de proiecte câștigătoare, finanțate în acești ani.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: