MOL România derulează campania „100 % Grijă în fiecare zi” MOL România derulează campania „100 % Grijă în fiecare zi”
Indiferent de destinaţie şi de durata călătoriei, carburantul folosit pentru maşina joacă un rol foarte important în prelungirea duratei de viață a motorului, în... MOL România derulează campania „100 % Grijă în fiecare zi”

Indiferent de destinaţie şi de durata călătoriei, carburantul folosit pentru maşina joacă un rol foarte important în prelungirea duratei de viață a motorului, în performanțele pe șosea, dar şi în reducerea costurilor cu întreținerea mașinii.

MOL România vine în întâmpinarea clienţilor săi cu o campanie dedicată carburanţilor EVO prin care subliniază avantajele utilizării acestora. Campania rulează pe TV şi în mediul online. Bucuria vieţii cotidiene şi a unei călătorii cu maşina sau pur şi simplu entuziasmul condusului sunt potenţate de sentimentul de siguranţă oferit de folosirea unui carburant de înaltă calitate care susţine performanţa maşinii. Carburanţii EVO curăţă şi protejează motorul maşinii, ceea ce determină o performanţă continuă, astfel încât cei aflaţi la volan se pot bucura liniştiţi de călătorie.

Prin utilizarea constantă a carburanţilor din gama EVO, experiența de condus este mai dinamică printr-o accelerare mai bună. În plus, motorul mașinii va avea o durată de viață mai lungă și un nivel redus de emisii poluante. Aceste avantaje se datorează  pachetului de aditivi unici, de înaltă calitate, dezvoltați special pentru MOL EVO de către unul dintre cei mai renumiţi producători de aditivi la nivel mondial.

Cel mai mare avantaj pentru șoferii care alimentează cu carburanţi premium este protecția sporită asupra motorului și asupra sistemului de injecție. O situaţie cu care se confruntă adeseori șoferii este înfundarea injectoarelor, din cauza depunerilor de carburant. Astfel de probleme pot fi prevenite cu ajutorul carburanţilor din gama EVO, care îndepărtează depunerile de pe motoare şi de pe supapele sistemului de injecție cu până la 55% în cazul benzinelor şi cu până la 58% în cazul motorinei, menţinerea efectului de curăţare fiind de 99%.

Injectoare curate și protejate înseamnă mai puține defecțiuni și mai puțini bani cheltuiți pe reparații. Depunerile de pe componentele motorului, inclusiv din camera de ardere a acestuia, pot modifica, în timp, parametrii de funcționare a motorului, iar autoturismul nu va mai putea atinge performanțele sale nominale.

EVO Diesel – cel mai bun partener de drum pentru mașinile diesel

EVO Diesel este o motorină cu aditivi de ultimă generație, de înaltă calitate dezvoltați special pentru MOL, ideal atât pentru sistemele de injecţie moderne la înaltă presiune, precum şi pentru motoarele de diesel convenţionale. EVO Diesel Plus este o motorină premium, fără sulf, care, indiferent de sezon, oferă aceeaşi calitate excepţională pentru maşină.

În staţiile de servicii MOL, clienţii pot beneficia de produsele de calitate superioară din gama de carburanţi EVO (benzinele EVO şi EVO 100 Plus şi motorinele EVO Diesel şi EVO Diesel Plus), în timp ce pot savura o cafea aromată, alături de o gustare delicioasă la Fresh Corner.

Toţi carburanţii din gama EVO au proprietăţi îmbunătăţite şi asigură o curăţare mai eficientă a motorului, concomitent cu o protecţie de durată.

Un carburant premium poate contribui la reducerea costurilor cu defecțiuni care pot fi prevenite, îmbunătăţeşte performanța motorului  și prelungeşte durata de viață a mașinii, astfel încât aceasta să funcționeze în parametri optimi chiar și la rulaje mari.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: