Moga reinventează clasicul și ne spune ce au în comun o cafea desăvârșită și un hit Moga reinventează clasicul și ne spune ce au în comun o cafea desăvârșită și un hit
Zilele trecute, NESCAFÉ Dolce Gusto, sistemul premium şi inovativ de băuturi, și multi-premiatul producător și compozitor Marius Moga și-au unit forțele creative pentru a... Moga reinventează clasicul și ne spune ce au în comun o cafea desăvârșită și un hit

Zilele trecute, NESCAFÉ Dolce Gusto, sistemul premium şi inovativ de băuturi, și multi-premiatul producător și compozitor Marius Moga și-au unit forțele creative pentru a ne demonstra, în cadrul unui eveniment neconvențional, ce au în comun o cafea desăvârșită și un hit. De altfel, toamna aceasta NESCAFÉ Dolce Gusto a lansat o campanie globală, care aduce în prim plan puterea creativității de a reinventa clasicul atât în industria muzicală, cât și în universul cafelei.

Evenimentul a avut loc chiar la studioul DeMoga, unde Marius ne-a arătat cum poate fi reinventat clasicul în universul muzical, oferindu-ne în premieră oportunitatea de a lua parte la crearea unui remix.

De asemenea, de la barista Stelian Ştefan am aflat care sunt premisele care asigură superioritatea cafelei: originile cafelei, presiunea aparatului, calitatea, varietatea ofertei şi despre cum NESCAFÉ® Dolce Gusto® reuşeşte să ofere cafele desăvârşite. Potrivit lui, NESCAFÉ Dolce Gusto acordă o atenție deosebită selectării celor mai bune boabe, cu origini premium, și amestecului potrivit de arome.

“Calitatea este primordială pentru noi, tocmai de aceea, păstrăm cafeaua în capsule inteligente, închise ermetic, care garantează prospeţimea şi aroma. În plus, aparatele NESCAFÉ® Dolce Gusto® folosesc presiune profesională de până la 15 bari, extrăgând astfel tot ce e mai bun din boabele de cafea şi oferind un produs final de excepţie. Varietatea de sortimente NESCAFÉ® Dolce Gusto® se pliază pe cele mai exigente și diverse preferințe în materie de cafea, astfel încât, fiecare iubitor de cafea să găsească sortimentul potrivit pentru el”

barista NESCAFÉ Dolce Gusto, Stelian Ştefan

demoga_dolce-gusto-4

De la Marius Moga am aflat care sunt pașii prin care reinventează o melodie clasică la origini, transformând-o într-un remix de succes:

“Procesul creării unui remix este similar cu cel al obținerii unei cafele NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Originile sunt extrem de importante, respectiv selectarea sunetelor pe care vrem să le păstrăm din piesa originală, de la care pornim, peste care adăugăm sunete noi, încât să o reinventăm, dându-i un twist fresh. Însă și presiunea are rolul ei, fiind sinonimă cu efectul de compresie din muzică, prin care controlezi dinamica sunetului, contribuind, alături de alte efecte profesionale utilizate în studio, la obținerea unui sound de calitate. Cât despre varietate, în cazul muzicii, se traduce prin multitudinea de stiluri și genuri în care o piesă poate fi încadrată, în funcție de influențele alese” – 

Marius Moga, compozitor

demoga_dolce-gusto-1

În paralel, ne-am bucurat de experienţa cafelei NESCAFÉ Dolce Gusto: de la espresso-uri îndrăznețe la ciocolate fierbinți și la spumoasele latte macchiato. Întreaga varietate de sortimente poate fi descoperită pe webshop-ul NESCAFÉ® Dolce Gusto®, iar cele mai noi informaţii sunt dezvăluite pe pagina de Facebook.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: