Potrivit Ministrului de Turism din Grecia, Olga Kefalogianni, numărul turiştilor care vor vizita ţara va ajunge la 20 de milioane de persoane până la...
Meteora, Greece

Meteora, Grecia

Potrivit Ministrului de Turism din Grecia, Olga Kefalogianni, numărul turiştilor care vor vizita ţara va ajunge la 20 de milioane de persoane până la finalul anului în curs, se arată într-un buletin informativ al Ambasadei Greciei în România.

“După un an foarte bun în 2013, avem o perioadă cu rezultate şi mai interesante, iar numărul turiştilor va ajunge la 20 de milioane până la finalul anului, în timp ce veniturile din travel va atinge nivelul de 13,5 miliarde de euro”, a declarat aceasta, precizând, în acelaşi timp, faptul că sectorul turismului din Grecia a ajuns la un nivel record în acest an.

Tripsta: Atena, Amsterdam și Berlin, destinații de top pentru un city break de toamnă. Când să mergem?

Ministrul grec se aşteaptă ca trendul ascendent al sectorului turistic să continue şi în 2015, focusul actual al ministerului pe care îl conduce fiind găsirea unor noi metode de îmbogăţire a produsului turistic pe care îl are de oferit această ţară, îmbunătăţirea calităţii şi atragerea unui număr şi mai mare de turişti, scopul final fiind majorarea veniturilor industriei. 

Travel trends: care sunt cele mai bune hoteluri din Europa? – Galerie foto

“Pentru a realize acest lucru trebuie să exploatăm avantajele pe care Grecia le are”, a mai spus Olga Kefalogianni. Aceasta a comentat asupra faptului că Grecia ar trebui să dezvolte şi alte forme de turism, precum cel ecumenic, agroturismul sau turismul viticol. 

Christian Tour a vândut vacanţe de vară de 40 mil. euro în 2014. Egiptul, Dubaiul, insulele greceşti şi Ibiza, miza lui 2015

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: