Mind Treat Studios, 54 de premii la Festivalul internațional Creativity Awards 2015 Mind Treat Studios, 54 de premii la Festivalul internațional Creativity Awards 2015
Studio-ul românesc de creație și dezvoltare digitală, Mind Treat Studios, și-a adjudecat 54 de premii, cu doar 13 lucrări înscrise, la secțiunea Media &... Mind Treat Studios, 54 de premii la Festivalul internațional Creativity Awards 2015

Studio-ul românesc de creație și dezvoltare digitală, Mind Treat Studios, și-a adjudecat 54 de premii, cu doar 13 lucrări înscrise, la secțiunea Media & Interactive Design Awards, din cadrul Festivalului Internațional Creativity Awards 2015, obținând astfel primul loc în topul companiilor participante, înaintea WHOISCARRUS și SapientNitro din Statele Unite. Proiectele câștigătoare semnate Mind Treat Studios au fost dezvoltate pentru agențiile MRM, Universal McCann, McCann Erickson, Geometry, Publicis, Cohn JWT, The Institute și Mercury 360.

La ediția de anul acesta a competiției americane, care premiază din 1971 excelența în advertising și design, au concurat, în total, 143 de agenții și studiouri, din 16 țări, care au înscris peste 400 de cazuri. Printre țările participante s-au aflat SUA, Germana, Suedia și Olanda. Juriul care a evaluat  lucrările a fost format din 20 de membri, creativi din agenții internaționale de publicitate, freelanceri, profesori de comunicare sau designeri care lucrează în companii de top.

„Succesul obținut la Creativity Awards, validează, încă o dată, calitatea publicității autohtone. Credem că România este în pragul dezvoltării de produse informatice relevante la nivel internațional. În ultimii ani, industria autohtonă de publicitate a demonstrat nu doar că este capabilă de idei proaspete și neconvenționale, ci și că are capacitatea de a le implementa tehnic și că are designeri profesioniști, care înțeleg ce înseamnă experiența utilizatorilor pe o platformă online.

România este pregătită pentru piețele internaționale și noi sperăm să fim parte a vârfului de lance care se pornește acum. Mai ales că anul acesta se anunță fructuos. Din estimările noastre, vom închide 2015 cu o cifră de afaceri de aproximativ 400.000 de euro, mai mult decât dublul performanței de anul trecut”, estimează Diana Dragomir, co-fondator și Business Development Officer Mind Treat Studios.

Succesul de la Creativity Awards întregește portofoliul de premii obținute de MTS anul acesta. La cea de-a doua ediție a Mobifest, cel mai mare eveniment de profil, care a reunit peste 250 de profesioniști din industria Mobile & Web din România, MTS a fost cel mai premiat studio, obținând premii pentru patru dintre proiectele sale.

Studioul, înființat în 2011 de către Diana Dragomir, Business Development Officer, Andrei Stănescu, Lead Developer, și Costin Dragomir, Lead Designer, implementează de aproape patru ani proiecte pentru marile agenții de publicitate din România.

Printre brandurile, pentru care MTS a dezvoltat aplicații și platforme de comunicare pe suporturi precum Kinect, iOS, Augmented Reality, Facebook sau Android, se numără Vodafone, Orange, Coca-Cola, Nestea, Volkswagen, Renault, Dacia, Tarom, Petrom, OMV, Paul, KFC, Orbit, Lidl, Milka, KPMG, JTI, British American Tobacco, Nescafe, Doncafe, Samsung, Beko, HP, BCR, Heineken, Ciuc, J&B, Cif, TEDx, Palmolive, Head & Shoulders, Vichy, Novartis, Bayer. Mind Treat Studios a încheiat 2014 cu venituri de 166.000 de euro, în creștere cu 50% față de anul precedent.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: