Miele estimează o creștere de 90% a numărului de mașini de spălat vase vândute în România Miele estimează o creștere de 90% a numărului de mașini de spălat vase vândute în România
Miele, compania numărul unu în producţia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, a vândut cu 75% mai multe mașini de spălat vase în... Miele estimează o creștere de 90% a numărului de mașini de spălat vase vândute în România

Miele, compania numărul unu în producţia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, a vândut cu 75% mai multe mașini de spălat vase în primele nouă luni ale anului în curs, comparativ cu perioada similară din 2014. Până la finalul anului, compania estimează o creștere de 90% a numărului de mașini de spălat vase vândute în România. Valoric, vânzările de mașini de spălat vase Miele vor ajunge în 2015 la aproximativ 250.000 de euro.

„Piața de maşini de spălat vase crește constant în ultimii ani în România și datorită faptului că utilizatorii înţeleg beneficiile acestui produs în bucătărie. O maşină de spălat vase este la fel de utilă ca o maşină de spălat rufe deoarece, cu ajutorul ei, poți face economii importante de timp, apă şi energie”, declară Loredana Butnaru, director de vânzări Miele România.

Knock2Open, unic în lume

Miele oferă în România o gamă variată de circa 20 de modele de maşini de spălat care corespund nevoilor utilizatorului, din toate punctele de vedere. Printre cele mai inovatoare modele se numără G6000, singura maşină de spălat vase din lume cu tehnologia patentată Knock2Open.

G 6000 este un model special conceput pentru un mobilier de bucătărie modern, fără mânere și este singura maşină de spălat vase din lume a cărei deschidere se realizează prin simpla bătaie a ușii. În plus, modelul Knock2Open este dotat cu un panou „touch on metal” – un mod de comandă elegant şi inovativ.

Gama Active, disponibilă în România

Miele România îşi extinde gama de maşini de spălat vase din noiembrie, când vor fi disponibile în magazine produsele din seria „Active”. Modelele se adresează cumpărătorilor care achiziționează pentru prima dată un astfel de produs. Electrocasnicele din această categorie au fost prezentate în premieră la IFA Berlin 2015 și corespund seriei 4000. Diferența este însă că noile mașini de spălat vase vin cu un preț mai accesibil. În România, prețul de vânzare pornește de la 2.670 de lei.

„Cea mai nouă gamă de mașini de spălat vase de la Miele este adresată mai ales tinerilor care cumpără pentru prima dată un produs din această categorie, oferindu-le o alternativă mai convenabilă”, declară Loredana Butnaru.

Modelele din gama Active includ  toate   tipurile   de   mașini   de   spălat   vase,   de   la modelele de sine stătătoare la cele încorporabile și dispun de o capacitate de încărcare de 13 sau 14   seturi   de   vase.

Cele mai multe dintre modelele de maşini de spălat vase de la Miele oferă programe special create pentru clienţi: sertarul 3D pentru tacâmuri, sistemul Perfect Glass Care (special pentru spălarea paharelor), dar şi funcţia de autodeschidere pentru uscarea perfectă a veselei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: