Gigantul din software Microsoft îşi va deschide un magazin în inima oraşului New York. Oficialii Microsoft au confirmat pentru Wall Street Journal faptul că...
microsoftGigantul din software Microsoft îşi va deschide un magazin în inima oraşului New York. Oficialii Microsoft au confirmat pentru Wall Street Journal faptul că planuiesc să inaugureze un spaţiu de retail la doar câteva blocuri depărtare de iconicul cub al Apple, pe Fifth Avenue.

Noul magazin Microsoft va fi deschis în locul unui spaţiu Fendi şi va fi primul magazin full retail al companiei în Manhattan.

“Ca prim flagship, magazinul va fi piesa de rezistenţă a experienţei din Microsoft Stores. Este un ţel pe care l-am avut de la început, aşteptam doar locaţia perfectă, iar acum o avem!”, a declarat David Porter, vice-preşedintele diviziei de reail a Microsoft.

Spaţiul pe care a pus ochii Microsoft este amplasat destul de aproape de flasgsip-ul Apple din New York şi îi permite companiei fondate de Bill Gates să îşi facă intrarea în districtul de shopping de lux din metropola americană.

În ciuda focusului pe “device-uri şi servicii”, CEO-ul Satya Nadella continuă să deschidă magazine în mod regulat. Cea mai nouă locaţie se va adăuga celor peste 100 de spaţii de retail pe care compania le are în SUA. Oficialii companiei nu au precizat data inaugurării spaţiului din apropierea flagship-ului Apple din New York, însă pe lista viitoarelor oraşe cevor găzdui până la finalul acestui an magazine sub brandul Microsoft se numără Toronto, Tulsa, Bethesda şi Cerritos.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: