MICRI GOLD lansează, în România, Clé de Cartier MICRI GOLD lansează, în România, Clé de Cartier
Ultima colecție de ceasuri de mână a brandului Cartier, intitulată Clé, poate fi găsită acum în magazinele MICRI GOLD. Designerii Cartier au denumit-o astfel,... MICRI GOLD lansează, în România, Clé de Cartier

Ultima colecție de ceasuri de mână a brandului Cartier, intitulată Clé, poate fi găsită acum în magazinele MICRI GOLD. Designerii Cartier au denumit-o astfel, inspirați de cheițele care întorceau pe vremuri ceasurile de buzunar. 

Tradiționalul gest de remontare a fost reinventat și transformat într-un mecanism de ultimă generație împodobil cu safir.

Preferatul meu este CLÉ DE CARTIER din aur roz de 18 K cu briliante. Mă onorează că suntem cei care am lansat noua colecție pe piața românească. Vrem ca  pasionații să poată găsi, în magazinele noastre, accesorii rafinate şi sofisticate, din ultimele colecţii ale marilor case de bijuterii, spune Jennifer Ioniţă, reprezentant Micri Gold.

Situat pe Calea Victoriei și în Băneasa Shopping City, MICRI GOLD este un brand cu accesorii exclusiviste, cu tradiţie şi inspiraţie modernă. Suntem unici distribuitori ai brandului Cartier, ce revoluționează constant industria ceasurilor din întreaga lume.

Micri Gold este primul magazin de bijuterii de lux din România, fiind pe piaţă din 1991.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: