Metaxa & The Clumsies Atena au plecat într-o călătorie pentru a explora Grecia! Metaxa & The Clumsies Atena au plecat într-o călătorie pentru a explora Grecia!
În 2018, Metaxa & The Clumsies Atena, al șaptelea cel mai bun bar din lume, au plecat într-o călătorie pentru a EXPLORA GRECIA. Printr-o... Metaxa & The Clumsies Atena au plecat într-o călătorie pentru a explora Grecia!

În 2018, Metaxa & The Clumsies Atena, al șaptelea cel mai bun bar din lume, au plecat într-o călătorie pentru a EXPLORA GRECIA. Printr-o serie de experiențe inedite în Insulele Ciclade și printr-o călătorie explorativă în insulele Mykonos, Paros și Antiparos, intenția acestei colaborări a fost de a aduce un omagiu Greciei. În acest an, aventura continuă. Metaxa & The Clumsies vor naviga spre Creta pentru cucerirea simțurilor.

Un iacht. O insulă. Trei evenimente

Un echipaj format din cinci barmani de top, recunoscuţi la nivel internaţional, se va îmbarca pe un iacht, într-un voiaj spre Creta, oprindu-se în trei locații surprinzătoare, pentru trei experiențe unice.

Prima oprire: Explorarea Insulei Creta în micul golf Daios cu Philip Bischoff

Un cocktail party exlusivist la apus de soare, în micul și splendidul golf Daios, din Agios Nikolaos, cu invitatul Philip Bischoff, Head Barman al Manhattan bar din Singapore și Beverage Manager la Four Seasons Asia Pacific în Bangkok din aprilie 2019.

A doua oprire: Explorarea naturii din Insula Creta, la ferma Peskesi cu Vasilis Kyritsis și Nikos Bakoulis

Un Cocktail Masterclass susținut de barmanii de la The Clumsies într-o locație secretă în apropierea Fermei organice Peskesi, ascunsă între munți. Invitații vor avea oportunitatea să creeze cocktailuri Metaxa folosind plante din regiunea cretană.

A treia oprire: Explorarea vieții de noapte în portul Chania cu Jillian Vose și Shingo Gokan

O experiență culinară cretană în pitorescul port Chania, urmată de un Cocktail party la Café Boheme, cu barmanul Shingo Gokan de la Speak Low din Shanghai și Jillian Vose de la barul The Dead Rabbit NYC, care vor pregăti cocktailurile marca Metaxa.

METAXA 12 Stele – O băutură spirtoasă aparte

Din 1888, Casa Metaxa se află într-o continuă călătorie pentru a oferi o băutură inegalabilă de culoarea chilimbarului. Experimentați gustul unic al amestecului obținut din vinurile muscat de Samos, distilate învechite și plante mediteraneene, într-o băutură cu gust bogat și fin.

Creația Maestrului Metaxa Constantinos Raptis, METAXA 12 Stele oferă un gust unic. Caracterul autentic al acestei băuturi este asociat în mod irezistibil cu ideea unei călătorii. Cu METAXA 12 Stele, explorarea este cel mai important principiu. Privești, asculți, simți. Nu bei METAXA 12 Stele pur și simplu, ci explorezi!

Experiențele acestei călătorii autentice se regăsesc în cocktail-urile METAXA create de echipa de barmani EXPLORE GREECE.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: