Mercur Center Craiova ţinteşte noi branduri internaţionale Mercur Center Craiova ţinteşte noi branduri internaţionale
După atragerea la finele anului trecut a două noi branduri internaţionale, în premieră pentru piaţa locală, Mercur Center – cel mai nou şi modern... Mercur Center Craiova ţinteşte noi branduri internaţionale

După atragerea la finele anului trecut a două noi branduri internaţionale, în premieră pentru piaţa locală, Mercur Center – cel mai nou şi modern centru comercial din Craiova va continua şi în acest an să îmbunătăţească mixul de chiriaşi. Totodată, zona de food-court a centrului comercial a fost reconfigurată şi a cunoscut îmbunătăţiri semnificative.

Deschiderea magazinelor Koton Pop-Up Store şi KiK, la finele anului trecut, a adus un plus de atractivitate şi trafic centrului comercial, tendinţă ce se doreşte menţinută şi în 2019. Astfel, retailerul turc de fashion Koton a deschis primul său magazin pop-up store din Oltenia, pe o suprafaţă de peste 600 mp, unde comercializează haine şi accesorii pentru femei, bărbaţi şi copii.

De asemenea, retailerul vestimentar KiK-unul dintre cei mai mari discounteri de îmbrăcăminte din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, a deschis un magazin de peste 700 mp în Mercur Center Craiova.

Vom continua să atragem noi branduri internaţionale, până când vom atinge mixul optim de retaileri pe care clienţii noştri şi-l doresc. Pe parcursul anului trecut am efectuat sondaje de opinie în rândul consumatorilor, pentru a afla ce îşi doresc aceştia să regăsească în centrul nostru comercial. Reamenajarea zonei de food-court face de asemenea parte din dorinţa noastră de a oferi un nivel ridicat de confort pentru vizitatorii centrului, pe lângă mixul optim de branduri şi servicii” – Dumitru Răduţ, director general Mercur Center Craiova.

Mercur Center este un centru comercial de tip “All inclusive”, ce cuprinde zeci de magazine, restaurante, cafenele, cinematograf, sală de fitness, supermarket. Printre chiriasi se numără H&M, Starbucks, Colin’s, Koton, KiK, Pepco, Inspire Cinema, Kendra, Sevda, Rizzoli, Samsonite, Teilor. În 2018, Mercur Center a înregistrat peste 5 milioane de vizitatori.

Modernizat şi redeschis în cursul anului 2016, în urma unei investiţii  de peste 12 milioane euro, Mercur Center este deţinut de SIF Oltenia, fiind centrul comercial dominant din zona centrală a municipiului Craiova, cu o suprafaţă totală construită de aproximativ 20.000 mp. Centrul comercial se bucură de o localizare excelentă şi uşor accesibilă, în chiar centrul oraşului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: