Mercedes-Benz România, împreună cu Centrul Autorizat de Vânzare şi Service Autoklass Chitila, şi Mediplus, parte a grupului A&D Pharma, au încheiat un contract pentru...
mercedes-benz mediplusMercedes-Benz România, împreună cu Centrul Autorizat de Vânzare şi Service Autoklass Chitila, şi Mediplus, parte a grupului A&D Pharma, au încheiat un contract pentru vânzarea şi livrarea a 145 de autovehicule comerciale Mercedes-Benz Sprinter. Primele 20 de autovehicule comerciale uşoare din această flotă au ajuns în România în luna iulie, urmând ca restul să fie livrate pe parcursul acestui an şi în 2014.

În plus, în urma achiziţiei, Mediplus a optat pentru servicii de întreţinere şi reparaţii complete (pachetul de service Excellent), care vor fi furnizate de Mercedes-Benz România.

Mediplus, lider în segmentul de piaţă în care activează, este un partener cu care ne mândrim şi cu care am dezvoltat de-a lungul timpului o relaţie durabilă. Decizia lor de a opta pentru Mercedes-Benz Sprinter, un adevărat etalon în clasa sa, ne onorează şi vine ca o confirmare a parteneriatului de succes pe care îl avem”

Ioana Lemnaru, Sales & Marketing Manager Vans Mercedes-Benz România

Mediplus, companie de top pe piaţa de distribuţie de medicamente din România, a optat pentru Mercedes-Benz Sprinter, de asemenea un lider în segmentul din care face parte. După 4 ani de colaborare cu Mercedes-Benz România, Mediplus îşi menţine standardele ridicate cu care şi-a obişnuit clienţii şi furnizorii, înlocuind 145 dintre cele 160 de autovehicule comerciale uşoare Vito şi Sprinter aflate în circulaţie cu modele Sprinter 2013.

Prin achiziţia celor 145 de autovehicule Mercedes-Benz, Mediplus dispune astăzi de una dintre cele mai mari şi moderne flote auto din industria farmaceutică românească, răspunzând pe deplin, din punct de vedere al siguranţei şi calităţii distribuţiei farmaceutice, celor mai exigente standarde impuse prin normele de Bună Practică în Distribuţia Farmaceutică (GDP), implementate la nivel european.

Ne evaluăm constant performanţele cu măsura celor mai înalte standarde internaţionale. Nu urmărim doar ca serviciile noastre să respecte normele GDP în vigoare – obiectiv care este, de altfel, pe deplin îndeplinit, ci şi depăşirea aşteptărilor clienţilor şi furnizorilor noştri în materie de calitate, confort şi siguranţă – condiţii esenţiale în distribuţia farmaceutică modernă. Siguranţa medicamentelor pe timpul transportului, calitatea flotei operate, consumul redus de combustibil, confortul echipei de distribuţie în timpul livrărilor şi timpul redus de livrare al medicamentelor sunt printre cei mai importanţi factori pentru noi. În context, din punct de vedere al soluţiei de transport, Mercedes-Benz corespunde acestor obiective”

Sorin David, Director Logistică Mediplus

Modelul care completează flota Mediplus este Sprinter 313 Furgon cu  ampatament 3665. Tipul de carosare este echipare frigorifică, cu izolaţie interioară realizată din panouri de tip sandwich şi panouri termoizolante montate pe uşile din spate (izolaţie cu polistiren extrudat de 40 mm). Noile echipamente frigorifice, realizate în colaborare cu Termoport pentru agregatele de frig şi Davidson pentru izolaţie, sunt de ultimă generaţie pe piaţa locală. În acest moment, Mediplus este singura companie din România care utilizează astfel de echipamente ecologice, ce folosesc o sursă electrică.

Până în prezent, flota Mediplus a fost compusă din 160 de utilitare uşoare Mercedes-Benz Vito şi Mercedes-Benz Sprinter complet echipate atât cu instalaţii de menţinere şi monitorizare a temperaturii (15-25° sau 2-8°), cât şi cu sisteme integrate de monitorizare a rutelor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: