Memento Bus și Uber te iau gratis de acasă Memento Bus și Uber te iau gratis de acasă
Memento Bus, divizia de transport a grupului Christian Tour, iese pe piață cu un nou produs: Te luăm GRATIS de acasă, un proiect realizat... Memento Bus și Uber te iau gratis de acasă

Memento Bus, divizia de transport a grupului Christian Tour, iese pe piață cu un nou produs: Te luăm GRATIS de acasă, un proiect realizat în parteneriat cu gigantul Uber.

Astfel, Memento Bus vine în sprijinul clienților săi cu o cursă gratuită de acasă până la punctele de unde pleacă autocarele. Acest lucru se întâmplă pentru prima oară în România. Practic, cele două companii, Memento Bus și Uber, te ajută să mergi mai repede acolo unde îți dorești. Toţi clienţii din Bucureşti care finalizează rezervarea unei curse pe www.mementobus.com și își creează un cont pe Uber, beneficiază GRATUIT de o cursa Uber în valoare de până la 25 de lei. Astfel, pasagerii pot ajunge mult mai facil de acasă până la punctuld e îmbarcare .

Această promoţie este disponibilă pe www.mementobus.com începând cu data de 15 iunie 2016 şi poate fi accesată de către orice turist, utilizator de PC, tableta sau telefon mobil.

“Încercăm să oferim toate serviciile la doar câteva click-uri distanță, spune Marius Pandel, CEO Memento Bus. Uber devine astfel unul dintre partenerii strategici pentru Memento Bus, tocmai datorită faptului că și modelul Uber se bazează pe accesibilitate, flexibilitate și deschidere fața de nevoile clientului.”

Compania Uber s-a născut în anul 2008, la Paris. Uber este acum prezent în București și în alte 475 de orașe din întreaga lume.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: