Meli Melo Paris redeschide magazinele aflate in mall-uri si galerii comerciale Meli Melo Paris redeschide magazinele aflate in mall-uri si galerii comerciale
Meli Melo Paris anunta redeschiderea magazinelor aflate in mall-uri si galerii comerciale, respectand toate masurile de igiena care se impun, incepand de azi 15... Meli Melo Paris redeschide magazinele aflate in mall-uri si galerii comerciale

Meli Melo Paris anunta redeschiderea magazinelor aflate in mall-uri si galerii comerciale, respectand toate masurile de igiena care se impun, incepand de azi 15 iunie, astfel alaturandu-se magazinelor stradale  care si-au intampinat deja clientii de cateva saptamani.

Programul de functionare al locatiilor stradale  este 10:00 – 20:00, de luni pana duminica, exceptie face locatia din Piata Victoriei, Timisoara, si anume 09:00 – 21:00.

Pentru magazinele Meli Melo – Paris aflate in cadrul mall-urilor sau galeriilor comerciale, se va respecta orarul fiecarei locatii.

In contextul actual, respectarea masurilor de igiena este prioritara, deasemenea sanatatea si siguranta clientilor si angajatilor din magazinele Meli Melo – Paris.

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent detinând un total de 68 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin in sistem de franciza, 5 department stores, 7 magazine deco, 4 magazine în Chisinau (Republica Moldova), 3 magazine in Belgrad (Serbia) și 3 magazine în Sofia (Bulgaria), precum si un online shop: melimelo.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: