Meli Melo Paris a pregatit Meli Martisor Meli Melo Paris a pregatit Meli Martisor
Meli Melo Paris a pregatit Meli Martisor, o colectie speciala de martisoare pentru 2019, pornind de la un concept ce imbina elementele traditionale si... Meli Melo Paris a pregatit Meli Martisor

Meli Melo Paris a pregatit Meli Martisor, o colectie speciala de martisoare pentru 2019, pornind de la un concept ce imbina elementele traditionale si motivele colorate ale costumelor populare romanesti in piese fermecatoare cu design propriu brandului.

Astfel, micile simboluri ale renasterii naturii, create de Meli Melo, majoritatea considerate aducatoare de noroc in traditia noastra, pot fi purtate si dupa perioada specifica Martisorului, ca bijuterii charm, parte a scenariului perpetuu de innoire a timpului.

Colectia Meli Martisor cuprinde in jur de 100 de modele de brose si bratari cu snur alb-rosu, toate designed by Meli Melo, disponibile in magazine de la inceputul lunii februarie, precum si online pe melimelo.ro.

In plus, multe dintre micutele piese au gravate diverse mesaje, asa incat fiecare dintre noi se poate regasi intr-unul dintre acestea.

Preturile pieselor din colectia de martisor sunt intre 4.99 lei si 19.99 lei.

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent detinând un total de 58 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin in sistem de franciza, 2 department stores, 6 magazine deco, 2 magazine în Chisinau (Republica Moldova), 2 magazine in Belgrad (Serbia) și 2 magazine în Sofia (Bulgaria).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: