Meli Melo Paris a deschis un nou  magazin in Targu-Mures Meli Melo Paris a deschis un nou  magazin in Targu-Mures
Meli Melo Paris a deschis un nou  magazin in Targu-Mures, aflat in Shopping City, la parter, fiind al doilea magazin Meli Melo Paris din... Meli Melo Paris a deschis un nou  magazin in Targu-Mures

Meli Melo Paris a deschis un nou  magazin in Targu-Mures, aflat in Shopping City, la parter, fiind al doilea magazin Meli Melo Paris din oras si primul department store (Meli Melo fashion si Meli Melo deco in aceeasi incinta) din Targu-Mures.

Magazinul cuprinde atat colectiile de fashion cat si home&deco ale retailerului, expuse pe o suprafata generoasa, de 241 metri patrati. Clienții vor putea găsi in  noul Meli Melo Department Store o gamă variată de accesorii (bijuterii, genți, esarfe și palarii), haine, incaltamine,  dar și cele mai interesante decorațiuni interioare, potrivite oricărei case și stil. Printre produsele disponibile se află accesorii de bucătărie și veselă, produse de aromaterapie și de baie, textile, covoare,  tablouri, lămpi, diverse obiecte de decor, mic mobiler, ceramica si o colectie speciala de suveniruri traditionale românesti.

Colectia  Meli Melo Paris de primavara – vara 2020, Black Sea Voyage, creata cu gandul la vacanta, soare si mare, dezvaluie in noul magazin o selectie de piese vestimentare si accesorii in culori vibrante si texturi predominant din matase, bumbac si in.

Oferta speciala a acestei perioade a reducerilor de sezon este de pana la -50%. Procentul se aplica produselor semnalizate, in limita stocului, la o gama larga de accesorii de vara si nu numai.

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent detinând un total de 68 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin in sistem de franciza, 5 department stores, 7 magazine deco,  4 magazine în Chisinau (Republica Moldova), 3 magazine in Belgrad (Serbia) și 3 magazine în Sofia (Bulgaria), precum si un online shop: melimelo.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: