Mega Image a inaugurat, azi, cel de-al doilea concept store din cadrul reţelei destinat food shopping-ului. Situat pe Şoseaua Olteniţei, magazinul are o suprafaţă...
FATADA_SUDULUIMega Image a inaugurat, azi, cel de-al doilea concept store din cadrul reţelei destinat food shopping-ului. Situat pe Şoseaua Olteniţei, magazinul are o suprafaţă de aproximativ 1740 mp  şi o parcare cu o capacitate de peste 100 de locuri. În imediata apropiere se mai află un hypermarket Cora dar și un magazin Carrefour, lupta pentru clienți fiind acum… mai încinsă!

Potrivit companiei, Mega Image Piaţa Sudului face parte din noua generaţie de magazine Mega Image al căror obiectiv este să ofere consumatorilor un confort crescut la cumpărături. Suprafaţa mare a magazinului, decorul modern şi gama de produse disponibilă în magazin au rolul de a simplifica şi îmbunătăţi experienţa la cumpărături.

În magazin clienţii se vor putea bucura de o gamă largă de produse. Astfel, raionul de fructe exotice şi legume speciale oferă cherimoya sau longan (la secţiunea fructe) şi morcovi violet, pak chois au radicchio trevigiano (în categoria de legume). La raionul carmangerie, măcelarii stau la dispoziţia cumpărătorilor pentru tranşarea cărnii pe loc. Specialităţile includ rib-eye de manzat black angus sau t-bone de manzat aged prussiana.

Gusturi Româneşti, marcă proprie Mega Image, oferă o varietate de produse: de la mezeluri, lactate şi brânzeturi până la zacuscă, dulceţuri şi miere. Mega Image a dezvoltat acest brand special pentru clienţii săi, astfel încât aceştia să se poată bucura de gustul incontestabil al produselor specifice românesti. Gama cuprinde produse cu specific românesc realizate numai în colaborare cu producători locali, recunoscuţi pentru calitatea şi specificul fiecărei zone.

Raionul de peşte şi sushi oferă produse proaspete zilnic. Brânzeturile şi mezelurile internaţionale reprezintă raionul destinat gurmanzilor îndragostiţi de cele mai reputate specialităţi din Franţa şi Italia. Raionul “produse de bază speciale” oferă paste artizanale Morelli, produse marca Jamie Oliver, pateuri, sosuri şi aperitive Calaciura. Secţiunea de diete speciale are în ofertă produse din gama Dukan, Nutrisslim şi multe altele.

Mega Image  Piaţa Sudului reuneşte în aceeaşi locaţie şi o serie de parteneri recunoscuţi pentru calitatea produselor precum: FRU FRU, La Strada (îngheţată), Al Melouk (delicii orientale), Dopo Poco (pizza), Chateau Blanc (brutărie franţuzească) şi Ana Pan (prăjituri proaspete).

Pentru deschiderea magazinului au fost pregătite multe surprize clienţilor, printre care şi o tombolă ce se va desfăşura în perioada 9 octombrie – 8 noiembrie 2013, pentru cumpărături de minim 40 de lei. În cadrul acesteia fiecare client primeşte un talon răzuibil având posibilitatea de a câstiga pe loc un voucher de 100 lei sau, prin tragere la sorţi, o excursie gurmand, un mobilier de bucătărie Mobexpert  sau o maşină BMW X1.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: