Pentru firma de avocatură McGregor & Partners 2013 a fost un an al schimbărilor, schimbări care s-au dovedit a fi de bun augur, întrucât...
McGregor & Partners LogoPentru firma de avocatură McGregor & Partners 2013 a fost un an al schimbărilor, schimbări care s-au dovedit a fi de bun augur, întrucât i-a ajutat să-și dezvolte și să își extindă domeniile de practică și, implicit, portofoliul de clienți.

Modificările schemei de sprijin a energiei regenerabile, ridicarea restricțiilor aplicate românilor care lucrează în Marea Britanie, precum și îmbunătățirea situației economice au constituit, pentru McGregor & Partners, motive pentru a investi mai mult timp și efort în atragerea de noi clienți din alte zone de activitate.

Neil McGregor, Partener Coordonator„2013 a însemnat un an al oportunităților. Schimbările produse anul trecut ne-au determinat să luăm decizia strategică de a ne dezvolta și in alte domenii: energie convențională, în special petrol, gaze și în general resurse naturale. Am reușit, astfel, să extindem zona de energie după ani în care ne-am concentrat pe energie regenerabilă. De asemenea, deși McGregor & Partners este recunoscută pentru experiența în domeniul tranzacțiilor, anul trecut am reușit să ne dezvoltăm aria de practică în cel al litigiilor. Printre acestea aș dori să amintesc: reprezentarea unei bănci internaționale, în ceea ce privește legislația referitoare la transportul maritim și recuperarea unei creanțe importante în urma vânzării unei nave, ipoteca în favoarea băncii; asistarea unei companii internaționale de transport și logistice, și reprezentanței acesteia din România, în recuperarea remorcilor rutiere de la un fost subcontractant, în mai multe locații din Europa; asistarea unei companii internaționale de transport maritim într-o situație de urgență: arestarea uneia dintre navele sale”

Neil McGregor, Partener Coordonator, McGregor & Partners

Printre noii clienți ai McGregor & Partners se numără o companie canadiană care produce combustibil nuclear, o companie elvețiană de furnizare a energiei și unul dintre liderii mondiali în domeniul serviciilor din industria petrolieră.

„Ne așteptăm ca 2014 să fie un an mai bun decât cel precedent. Suntem optimiști în ceea ce privește extinderea portofoliului de clienți. De asemenea, doresc să menționez că, deși 2013 a însemnat extinderea și în alte domenii de practică decât cel al energiei regenerabile, aceasta a rămas o zonă importantă în portofoliul McGregor & Partners”, a concluzionat Neil McGregor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: