Mayweather versus Pacquiao, LIVE la PRO TV în Meciul Secolelor! Mayweather versus Pacquiao, LIVE la PRO TV în Meciul Secolelor!
Cel mai așteptat meci de box va fi transmis la PRO TV, LIVE, duminică, 3 mai, începând cu ora 06:00. Mayweather și Pacquiao vor... Mayweather versus Pacquiao, LIVE la PRO TV în Meciul Secolelor!

Cel mai așteptat meci de box va fi transmis la PRO TV, LIVE, duminică, 3 mai, începând cu ora 06:00. Mayweather și Pacquiao vor boxa într-o luptă demnă de cartea recordurilor!

MGM Grand Arena din Las Vegas se va umple până la refuz. 16.500 de bilete au fost epuizate încă din primul minut: record absolut – în 60 de secunde au fost vândute toate! Legendele României, Lucian Bute și Nadia Comăneci, își vor susține favoriții din tribune.

Doar din burse, Mayweather și Pacquiao vor încasa 300 de milioane de dolari pentru Meciul Secolelor. Și asta nu e tot! Lupta marchează record după record: cel mai scump șort din istoria sporturilor va fi purtat de Manny Pacquiao. Reclamele prezente pe șort însumează 2.25 milioane de dolari!

Marele câştigător va primi o centură unică, o adevărată operă de artă, încrustată cu diamante și pietre prețioase.

Duminică, 3 mai, de la ora 06:00, ştim ce va face toată planeta: se va uita la Mayweather versus Pacquiao, o luptă nebună pentru trei centuri mondiale, pentru glorie şi pentru istorie.  Nu ai cum să ratezi Meciul Secolelor, LIVE, numai la PRO TV!

Meciul Secolelor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: