MasterChef vine cu o ediție specială de Ziua României! MasterChef vine cu o ediție specială de Ziua României!
Diseară, de la 20:30, MasterChef vine cu o ediție specială de Ziua Națională a României! O probă specială cutia misterelor va deschide ediția de... MasterChef vine cu o ediție specială de Ziua României!

Diseară, de la 20:30, MasterChef vine cu o ediție specială de Ziua Națională a României! O probă specială cutia misterelor va deschide ediția de sărbătoare.

Fiecare concurent va avea propriul mister de dezlegat. Sub cutie, concurenții vor găsi câte o scrisoare care va conține o rețetă scrisă în limba veche. Atent selectate, rețetele speciale fac parte din prima carte de bucate apărută în România: 200 de rețete cercate de bucate, prăjituri și alte trebi gospodărești scrisă de Mihail Kogălniceanu și Costache Negruzzi în anul 1842.

Ediția specială din această seară va continua cu o probă emoționantă! Concurenții vor găti pentru membrii unui club de seniori, precum și pentru cei ai unui azil de bătrâni din București, oferindu-le acestora un cadou culinar într-o zi de sărbătoare.

Testul sub presiune este ultima probă a ediției de luni. Aceasta va aduce în prim plan ruleta românească, care va avea reprezentate 9 regiuni istorice ale României: Transilvania, Moldova, Maramureș, Banat, Bucovina, Oltenia, Dobrogea, Crișana și Muntenia. Participanții la testul sub presiune vor avea de reprodus un preparat specific zonei decise la ruletă.

Tensiunea va atinge cote înalte, unul dintre cei mai controversați concurenți ai acestui sezon părăsind bucătăria MasterChef!

200 de re_ete cercate de bucate, pr_jituri _i alte trebi gospod_re_ti (sursa Dacoromanica.ro)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: