La cinci ani după introducerea MasterCard Elite, compania americană, unul dintre liderii pieţei de procesare de plăţi, lansează MasterCard Elite Biz, un nou program...
MasterCard photo library2013La cinci ani după introducerea MasterCard Elite, compania americană, unul dintre liderii pieţei de procesare de plăţi, lansează MasterCard Elite Biz, un nou program cu oferte preferențiale, destinate posesorilor de carduri Business și Corporate.

La fiecare plată cu un astfel de card la comercianții parteneri, utilizatorii primesc reduceri de până la 20%, cadouri sau servicii gratuite, în funcție de specificul activității partenerului. Totodată, MasterCard Elite Biz vine cu primul discount acordat online într-un program anual dezvoltat de MasterCard.

“Experiența noastră în programe comerciale de fidelitate, bazate pe beneficii la plata cu cardul, ne-a permis să dezvoltăm o colecție de oferte special pentru segmentul de business, care să vină în sprijinul celor care administrează companii sau au lansat proiecte de antreprenoriat”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager România, MasterCard. “Știm că activitatea într-o companie aduce provocări în fiecare zi, tocmai de aceea ne-am propus să venim cu oferte care să îi ajute pe reprezentanții acestora la buna funcționare a afacerii și să-și organizeze cu succes întâlnirile de afaceri sau călătoriile.”

MasterCard Elite Biz reunește 120 de locații, în principalele orașe din țară, înglobând mai multe domenii: asigurări de călătorie, servicii de transfer & taxi premium în București, service și spălătorie auto, cadouri corporate, birouri de traduceri & interpretări, librărie online, agenții de turism, dar și restaurante și cafenele, pentru întâlniri de afaceri cât mai reușite.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: