Masajul în cuplu, un rasfat binemeritat! Masajul în cuplu, un rasfat binemeritat!
Ca ne place rasfatul…cred ca se vede. Fie ca este vorba de unul culinar, de relaxare, sau vacante…pentru noi, rasfatul se imparte intotdeauna la... Masajul în cuplu, un rasfat binemeritat!

Ca ne place rasfatul…cred ca se vede. Fie ca este vorba de unul culinar, de relaxare, sau vacante…pentru noi, rasfatul se imparte intotdeauna la doi. De cand suntem impreuna mergem la spa destul de des. Persoane foarte active, simtim nevoia, cel putin de 2 ori pe luna, sa mergem intr-un centru specializat de wellbeing si sa ne delectam cu un ritual relaxant. La Belle Maison Spa am gasit un meniu de ritualuri si rasfaturi extrem de generos. Odata ce ii trecem pragul, avem impresia ca ne aflam intr-o alta lume. De fiecare data cand petrecem cateva ore aici, ne simtim ca si cum ne-am intoarce dintr-o vacanta. De ce? Va povestim in cele ce urmeaza. 

Noi indragim foarte mult terapiile in cuplu, iar despre aceasta am povestit aici. Ritualul nostru preferat este Couple’s Treat-ul de la Belle Maison Spa, de care ne-am bucurat chiar recent.

Odata ajunsi la Belle Maison Spa ne-am echipat corespunzator. Vestiarele sunt private si programate astfel incat sa ai acces exclusiv pe perioada ritualui. Aici gasim mereu prosoape de calitate, papuci de unica folosinta, lenjerie intima pentru masaj si halate curate si pregatite pentru ritual. Dușul este un plus, iar noua ne place acest lucru, pentru ca nu trebuie sa ne preocupam si de acest aspect.

Dupa ce trecem de vestiar, la parterul centrului gasim doua incaperi dedicate destinderii, in care asteptam savurand un ceai sau un pahar cu apa, pentru ca apoi sa fim condusi catre ritualul ales.

Astfel, noi am inceput Couple’s Treat cu 30 minute de rasfat al picioarelor, in paralel. Ritualul presupune clatirea si inmuierea picioarelor in apa cu ulei mentolat pentru un efect racoritor. Si, va spun ca este ideal in aceasta perioada calduroasa. Este urmat apoi de o exfoliere pe baza de scrub, pentru a inlatura pielea moarta si impuritatile.

Astfel, picioarele sunt pregatite pentru ce urmeaza: masajul cu uleiuri esentiale, care lasa pielea matasoasa, iar picioarele usoare ca fulgul.

Si uite asa, simteam ca plutim in timp ce urcam  la etaj, in camera de masaj, care era pregatita pentru noi doi. Aici am avut parte, fiecare, de cate un masaj al corpului de 60 minute. Uleiul folosit a fost unul de citrice. Foarte racoritor si detensionant in acest proces de masare a corpului.

Unde mai pui ca muzica ambientala specifica este un factor esential. Iti aduce o stare foarte buna si te transpune intr-o insula exotica, la umbra unui palmier, in timp ce asculti marea. Urmeaza un masaj de relaxare care aproape te adoarme.

Si, cu toate acestea, chiar daca dupa masaj, 10-15 minute te simti usor molesit si cu o senzatie de somnolenta, mai tarziu, corpul se simte energizat si revitalizat. Iar efectul poate dura si cateva zile. Noi spunem ca, astfel, ne incarcam bateriile.

Si asta nu este tot. Dupa rasfatul picioarelor si al trupului, 30 minute de leneveala in jacuzii, intr-o baie de spuma, savurand un ceai sau un prosecco, alaturi de fursecuri sau piscoturi te face sa te simti … de milioane. ​

Si uite asa, pe noi, acest Couple Retreat de la Maison Spa ne poarta intr-o vacanta, din care ne intoarcem energizati si cu o stare de bine excelenta. Iar senzatia este si mai placuta, cand o imparti cu cineva drag. Nu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: