Marriott, parteneriat cu TripAdvisor pentru rezervarea camerelor Marriott, parteneriat cu TripAdvisor pentru rezervarea camerelor
Cei doi giganți din travel au anunțat recent extinderea unui parteneriat pe care îl au incluzând portofoliul de camere al Marriott International în cadrul... Marriott, parteneriat cu TripAdvisor pentru rezervarea camerelor

Cei doi giganți din travel au anunțat recent extinderea unui parteneriat pe care îl au incluzând portofoliul de camere al Marriott International în cadrul platformei de vânzări TripAdvisor Instant Booking.

Astfel, începând din vara aceasta, călătorii care vor vizita site-ul de călătorii în căutarea unei camere de hotel vor putea rezerva una dintre camerele Marriott din cele peste 4.200 de hoteluri pe care rețeaua le controlează la nivel internațional.

“TripAdvisor este partenerul perfect pentru Marriott, atât din punct de vedere strategic cât și cultural”, a declarat Arne Sorenson, CEO-ul și președintele Marriott International.

“TripAdvisor a creat un nou model de distribușie care schimbă modul în care este privită industria de travel prin simplul fapt că aduce o soluționare nevoilor hotelierilor”, a precizat Shafiq Khan, senior vice-president în cadrul unei divizii a Marriott International.

Cunoscut mai mult ca un site de review-uri din partea călătorilor, TripAdvisor a lansat platform Instant Booking în luna iunie a anului trecut către clienții din Statele Unite. Potrivit oficialilor companiei, treptat, platform de rezervări va fi disponibilă și în alte țări. Utilizatorii trebuie doar dă dea un click pe butonul “Book on TripAdvisor” pentru a iniția o rezervare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: